صحبت های Undertaker و SHAWN MICHAELS درباره اولین Hell In A Cell Match
[size=medium]سلام .لابلای صحبت های hbk و deadman
برگرفته از ارشیو wwe.com
10 سال پیش در 5 اکتبر 1997 شان مایکل و اندرتیکر در St.Louis در اولین مسابقه ی hell in a cell برابر هم قرار گرفتند.
مایکل:این اولین باری بود که ما در رویدادی شرکت میکردیم که هیچ کس تاکنون نظیر ان را ندیده بود.من همان موقع هم میدانستم که این مسابقه ی خوبی خواهد شد.ما کار مخصوص و فوقالاده ای را انجام دادیم.من واقعا خوشحالم که جزئی از این مسابقه بودم.
تیکر:فکر میکنم دقیقا هیچ کسی نمیدونست که از این مسابقه چه از اب در خواهد امد.و هیچ کسی پیش بینی نکرده بود که ما ممکن بود از قفس بیایم بیرون و بریم روی سقفش.به نظرم این مسابقه همه ی استانداردای یه مسابقه ی عالی رو داشت.
به طور قطع hell in a cell یکی از بیرحمانه ترین و بی نهایت ترین مسابقات wwe هست.نبرد حماسی این دو که حدود یک ساعت به طول انجامید و با افتادن شان از روی سقف قفس به روی زمین به اوج خود رسید یکی از بیادماندنی ترین رویدادهای wwe ست.
اگرچه در پس این مسابقه ممکن است لحظه های جالب دیگری هم وجود داشته باشد ولی به طور کلی این مسابقه بهترین مسابقه ی hell in a cell است.و همچنین به گفته خودشان این مسابقه جزو بهترین مسابقات این دو است.
Hbk:به طور قطع این یکی از مسابقات محبوب من است.هر دوی ما توی رینگ چهره به چهره اندازه های متفاوت اون قفس بزرگ................به محض این که وارد رینگ می شی متوجه میشی که این مسابقه چقدر خلاقانه ساخته شده.
تو اصلا مجبور نیستی دنبال اسلحه بگردی چون خود این ساختمون اسلحس.و اصلا نمیخواد تو سروکله خودت بزنی تا جمعیت رو سر جاشون میخکوب کنی.
تیکر:این مسابقه به مراتب بهترین hell in a cell است که تا به حال برگزار شده.با این که من این مسابقه رو به خاطر دخالت کین از دست دادم ولی با این حال میتونم راحت اونو جرء یکی از بهترین 5 مسابقه ای که تا به حال داشتم بزارم.
تیکر به طور کلی 5 بار در این مسابقات حضور داشته که به گفته خودش منطقیه چون این مسابقات با شکلو شمایلات اون همخونی داره.
تیکر:شما برای مسابقات معمولی تمرین میکنید و کاملا با وضعیت اونا اشنا هستید ولی این کاملا غیر ممکنه که برای زخمایی که قراره توی این مسابقات رو تنتون نقش ببنده تمرین کرده باشین یا خودتونو اماده کرده باشین.قراره که شما شیرجه بزنین تو درودیوار یا بقیه پرتتون کنن توی درودیوار .حالا که این مسابقه معروف شده دوست دارین هر چی که دارین در راه این مسابقه بدین.
بعد از تمون شدن این مسابقه موقعی که ادرنالین تحلیل رفت و ماهیچه ها مثل روز اولشون شدن تازه به خودت میگی پسر این مسابقه مثل تصادف با اتوبوس میمونه!!!!
شما ممکنه بگین شان توی این مسابقه دهنش سرویس شد:
شان:به طور کلی هیچکدومتون دلتون نمیخواد مثل من شین(خنده)جای زخمام زیاد درد نمی کرد ولی وقتی رفتم دوش بگیرم تازه فهمیدم باید برم درمانگاه,اون شب من 15 بخیه داخلی و 15 بخیه خارجی هدیه گرفتم.
متاسفانه شان بعد از این مسابقه مجبور شد 6 ماه کشتی رو بزاره کنار.ولی به گفته خودش این در برابر 4 سال وقفه ای که براش ایجاد شد هیچ است.
هر دوی این دو نفر گفتن اصلا فکر نمی کردن چه اتفاقی قراره براشون بیفته.
تیکر:شما اصلا نمیدونین قراره توی این قفس چه بلایی سرتون بیاد.به طور قطع این مسابقه انگیزه ای برای شروع یک روند رو برای من نداشت.ولی وقتی دارین راجب cell match فکر میکنین به یاد اندرتیکر میافتین.این مسابقه واقعا اتیشی تو دل مردم میندازه.این احساس خوبی رو به ادم میده وقتی که اسمتون با یه چیزی مثل cell match گره خورده...............با تشکر از آرمان جان[/size]
RE: صحبت های Undertaker و SHAWN MICHAELS درباره اولین Hell In A Cell Match
یادم رفت که بگم تیکر این مسابقه رو یه جور هدیه برای خودش میدونه جایی که میتونست به خون بپا کردن و استخوان شکستن بپردازه
حيفه پست به اين جالبي فقط 3تا تشکر داشته باشه منم واقعآ خوشم اومد تاپيکت عالي بود کاملآ درست بود wwe واقعيه شکي درش نيست
دستت درد نکنه خیلی عالی بود.
قابلی نداشت بچه ها..شرمنده واسه خاطره غلط های املایی زیاد....(خجالت)اون موقعا وارد نبودم...
امیدوارم مفید بوده باشه.
واقعا قشنگ بود ایشالله از پست ها بیشتر بیدی