عکسهای بازی « آلمان » - « استرالیا » | گروه D ( لینک مستقیم )
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size=medium]
Group D - 2010 FIFA World Cup
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حــجم : 10.8 مگ / تعداد : 130 عکس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/size]
[/align]
خدمتتون عرض کنم که انقدر این عکسهای بازی های جام جهانی قشنگه که آدم حیفش میاد همرو سیو نکنه .. من خودم هی خواستم همه ی عکس ها رو سیو نکنم که حجمش زیاد نشه همه بتونن دانلود کنن .. اما بازم نشد !! تا الان که ساعت 6 صبحِ هنوز داره عکس میاد .. انصافا هم عکسهای قشنگی هستش .. هی خواستم 70-80 تا سیو کنم بازم نشد .. دیگه از 325 تا عکس 130 تاش رو سیو کردم . رفتم نگاه کردم دیدم عکسهای بازی دیشب انگلیس - آمریکا هم شده 600 تا !
پیشنهاد دانلود این عکسهارو + تمام عکسهای این جام جهانی رو به شما میکنم .. جدا عکسهای قشنگی هستن .. دم این عکاسها گرم .
RE: عکسهای بازی « آلمان » - « استرالیا » | گروه D ( لینک مستقیم )
شروین جان واقعا دستت درد نکنه میدونم تو سیو کردن این عکسها خیلی سختی میکشی و همه این سختی ها رو به جون میخری . امیدوارم تا آخر جام همینطوری ادامه بدی . خدا قوت.