مایک شینودا » آلبـوم جديد Linkin Park به زودي منتشـر ميشود ... !
ســـلام.
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
مایک شینودا در جديدترين صحبت هـاش اعـلام كرد :
ما تـقریبـا آهنگ های آلبوم جدید رو انتخاب کردیم . و یک اسم برای آلبوم در نظر گرفتیم . تقريبـا کاور آلبوم رو هم تائید کردیم . و الان در حال میکس و قهوه خوردن در استدیو هستيم .
بـه نظر ميرسـه البوم جديد LP زودتر از زمستـان بيـاد و در پائيز 2010 منتشـر بشه . و بـا انتشـار Underground .10 شـاهد دو البـوم از لينكين پاركـ باشيـم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] .
RE: مایک شینودا » آلبـوم جديد Linkin Park به زودي منتشـر ميشود ... !
Underground .9 که خیلی شاخ بود ولی بعد از سه سال دیگه نباید تو استودیو چایی شیرین بخورن و اهنگهای قدیمی رو میکس کنن باید به البوم رسمی بدن.
رسمـا تاريخ اكران البوم جديد اعلام شد » 10 سپتامبر 2010 .
A Thousand Suns يكي از تكره اي البوم جديد است . كه ممكن است نام اصلي البوم هم قرار بگيرد .
کلا با لینکین پارک مشکل دارم، تریپ شاد کلا می خونن و همین رو اعصابم می ره، مثلا آهنگ numb واقعا داشت رو اعصابم می رفت مونده بودم این آهنگ شاده یا مثلا غمگینه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Comiser Jacobs
کلا با لینکین پارک مشکل دارم، تریپ شاد کلا می خونن و همین رو اعصابم می ره، مثلا آهنگ numb واقعا داشت رو اعصابم می رفت مونده بودم این آهنگ شاده یا مثلا غمگینه !
شاد چیه مگه اهنگ بندریه ! اتفاقا خیلی هم اهنگ با معنی هستش لیریکسش رو بخونی میفهمی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sherlock Holmes
نقل قول:
شاد چیه مگه اهنگ بندریه ! اتفاقا خیلی هم اهنگ با معنی هستش لیریکسش رو بخونی مبفهمی.
نه استایل گروه خیلی بیش از حد خوشحاله، همین آهنگ numb شعرش خیلی قشنگه ولی اصلا طرز خوندنش جالب نیست و تمش شاده و اینکه دلیل نمی شه هر آهنگ شادی بندری بشه !
Linkin Park شاد میخونه؟! جنل خالق :70:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط UniQue-M2JH
من 3 تا آهنگ بهت پیشنهاد می کنم گوش کنی بعد می فهمی تم خوشحال با غیر خوشحال چیه !
pink floyd . comfortably numb
linkin park . numb
archive . numb
این 3 تا رو گوش کن بعد به تم شاد لینکین پارک پی می بری، اگه خواستی آهنگ های دیگشون رو هم بهت بدم که نشون بده تمشون شاده.
--------------------------
در ضمن اون جلل خالق هست نه جنل خالق ...
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط UniQue-M2JH
من 3 تا آهنگ بهت پیشنهاد می کنم گوش کنی بعد می فهمی تم خوشحال با غیر خوشحال چیه !
pink floyd . comfortably numb
linkin park . numb
archive . numb
این 3 تا رو گوش کن بعد به تم شاد لینکین پارک پی می بری، اگه خواستی آهنگ های دیگشون رو هم بهت بدم که نشون بده تمشون شاده.
--------------------------
در ضمن اون جلل خالق هست نه جنل خالق ...
من فکر کنم تمام اهنگ های Linkin Park را شنیدم و مطمعن هستم وقتی میگم که Linkin Park هیچ دم شادی نداره. Tempo اهنگ هاشون بالاست موقه Chorus شاید به این میگی شاد.