حمله شدید یک سایت سینمایی معروف به آنجلینا جولی و هالیوود.
سلام...
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]در خبر ها آمده که آنجلینا جولی قرار است که در فیلمی تاریخی اکشن نقش یک ملکه آفریقایی را بازی کند.در همین راستا یک سایت معروف سینمایی در این باره گفته: « برای من اهمیتی نداره که لب های آنجلینا چقدر بزرگه , برای من اهمیت نداره که اون برای نشون دادن خودش چند تا بچه از آفریقا برداشته برده خون یا اینکه پوستش برنزه و زیباست.من معتقدم که این نقشی رو که جولی قراره بازی کنه یه زنه آفریقایی باید بازی کنه.چرا بازیگرانی مثل ونسا , بری و نیتون نباید برای این نقش انتخاب نشوند؟ من نمیدونم هالیوود چه فکری کرده که اومده دوباره یه زنه سفید رو گزاشته جای یه زنه سیاه آفریقایی.خیر سرمون این فیلم در مورد آفریقاست و باید یه ملکه سیاه انتخاب شه.انصافا شما چند تا ملکه سفید آفریاقایی میشناسید.؟؟ »
جالب اینجاست هالیوود هر وقت خواسته فیلمی در مورد ی زنه آفریقایی بسازد رفته سراغ یک زنه سفید مانند:کولبرت در سال 1934 و تیلور در سال 1963...[/align]
با اجازه...
RE: حمله شدید یک سایت سینمایی معروف به آنجلینا جولی و هالیوود.
اينا كه چيزي نيس
تو كتاب عربي 1 وقتي گروه مسلمانان ميرن حبشه!پادشاه حبشه و درباريان سفيد تر از سفيدبرفي بودن:4:
RE: حمله شدید یک سایت سینمایی معروف به آنجلینا جولی و هالیوود.
عجب بيكارايي پيدا ميشن....؟؟؟؟؟
آخه به تو چه،دلش ميخواد ملكه آفريقا رو بازي كنه........من خيلي طرفدار جولي نيستم ولي اين سايته ديگه خيلي پر روئه