افتخاری دیگر در صنعت خودرو سازی
وانت روا پراید تندر 90
اگه شرکت پژو میندونست کمپانی ایران خودرو چه بلایی سر ماشینهاش در میاره فک نکنم هیچ وقت امتیاز تولید پژو 405 را نمی داد
شرکت های دیگه هم همینطور
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینطوری که دیده میشه در تصاویر بالا باید منتظر وانت پرشیا و 206 و انواع بنز و BMW و پورشه و . . . باشیم.
RE: افتخاری دیگر در صنعت خودرو سازی
تو به اينا ميگي افتخار
خيلي ضايست فك كن سوار اينا شي :26:
پيش خودشون چي فكر كردن كه اينا رو ساختن :15:
[size=medium]دوست گرامی اینها هیچ موقع افتخار نیست اگه به متن توجه کنی میبینی[/size]
در عجبم که متن هارو نخوندی:15::15:
فردا ميان لامبورگيني وانت ميزنن
متن رو خونده بودم به خاطر اسم تاپيك گفتم
اين بحث وانتينگ خودروهاي سواري از خيلي قبل شروع شده و شركت هاي ايراني الان هر اتومبيلي رو اراده كنن وانتش ميكنن حتي اگه امتياز بنز الگانس هم بگيريم چند سال بعدش وانتش ميكنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff Hardy M
فردا ميان لامبورگيني وانت ميزنن
متن رو خونده بودم
ایول من همین رو میگم
اگه میخوای بیشتر بحث کنی میتونی بیای با چت بهت بگم تو انجمن جای این حرفها نیست:24:
این به خاطر اینه که ملتو..... فرض کردن...
فکر کردن ملت بار برن..
:11:
چی میشه اگه وانت زانتیا ببینیم :15:
این عکس از قلم افتاده بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][hr]
این عکس از قلم افتاده بود
اینم ببینید بد نیست