مایلی سایروس از اتهام وارد شده به او لب به سخن می گشاید
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]مایلی سایروس خواننده 17 ساله هالیوود که اخیرا گفته شده او فقط تعداد خاصی از شبکه ها رو می بینه و اخبارهایی که برای او میارند به صورت ***** شده می باشد در این مورد اظهار نظر کرده و میگه : من فقط سعی میکنم به مسائل مثبت فکر کنم . ما (خانوادم) فقط 10 کانال اساسی رو در خونمون داریم چون نمیخوایم با مسائل منفی مواجه بشیم . بنابراین اطرافیانم فقط برای من خبرهای خوب و مثبت را میارند و چون مدیرم هیچ چیزی رو برای من میل نمیکنه یا نمیاره من هیچ وقت خبر بد یا منفی ایی را نه میخونم و نه می بینم . این وظیفه تیمی که در اطراف منه هستش که مطمئن بشن من از خبرهای بد باخبر نمیشم . من آدم خیلی پرهیجانی هستم و پدر و مادرم بهم افتخار می کنند . اگر شغل تو طوری هستش که ایجاب میکنه مردم رو ناراحت کنی شاید همون نتیجه رو روی خودتم نداشته باشه.
اخیرا منتقدان از مایلی سایروس انتقاد کرده بودند که او خیلی زود داره رشد میکنه و نمونه بدی برای هواداران نوجوانش است . [/align]
RE: مایلی سایروس از اتهام وارد شده به او لب به سخن می گشاید
خبر بد منظورش فروش نرفتن CD های Hanna Montana هستش...
اما خدایی قیافه مایلی رو اینقدر توی این سریال دیزنی Hanna Montana دیدم نمیشه جدیش گرفت...
RE: مایلی سایروس از اتهام وارد شده به او لب به سخن می گشاید
منظورشون چه جور رشدی بوده ؟ :4: