دلايل قهرماني Reymysterio در F4W + اطلاعاتي از راو امشب
[align=center]-راو امشب در ارنا Harbor Yard در Bridgepert , Conn برگزار ميشود و براي اين شو هيچ گست هوستي اعلام نشده همچنين هيچ مسابقه اي هم براي ان اگهي داده نشده است بجز دارك مچ :
John Cena & Randy Orton Vs. Edge & Sheamus
-همونطور كه ميدونيد Reymysterio در PPV گذشته ي F4W موفق شد تا عنوان قهرماني را از ان خود كند.از كمپاني خبر ميرسه قهرمان كردن وي چند دليل داشته از جمله :
-1گفته ميشه كه كمپاني از قهرمان فعلي خود يعني Jack Swagger اصلا راضي نبوده.گويا وي زيادي مغرور سده بوده و به همين دليل هم Wwe قصد داشته تا قهرمان را عوض كند.
2-از ديگر اهداف كمپاني گسترش و توسعه ي كشتي گيراني با جثه ي كوچك بوده كه وينس در صحبتهاي اخيرش به ان شاره كرده بود.
3-Reymysterio قرار بوده تا براي تعطيلات طولاني از كمپاني خارج شود اما مصدوميت Undertaker باعث شد تا كمپاني از وي استفاده كند و با دادن كمربند به Rey قصد داشته تا وي را ترغيب به ماندن در كمپاني كند.
4-همچنين كمپاني با اينكار قصد داشته تا نارضايتي هاي اخير Reymysterio از كمپاني تا حدودي رفع شود.
-كمپاني TNA اخيرا وبسايت جديدي براي پيش نمايش رويدادهاي زنده ي خودش را اندازي كرده است كه ادرس ان بصورت زير است :
www.tnaliveevents.com
با تشكر...[/align]
RE: دلايل قهرماني Reymysterio در F4W + اطلاعاتي از راو امشب
حالا این ری بد بخت بعد 4 سال کمربند گرفته شما هی صد تا دلیل و بهونه براش بیارید. اگه بقیه استار های دیگه که به قول شما جثه بزرگ داشتن کمربند رو می گرفتن باز شما این تایپیکو می زدی؟؟معلومه نمی زدید!!!
دوست عزيز من تمام اينا رو ترجمه كردم و گزاشتم و منبع هم دارم...حالا شما چي داري ميگي !؟:15:
شما منبع رو بده ببینم همین چیز هایی که نوشتین تو منبع هست یا نه؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE MASTER OF 619
شما منبع رو بده ببینم همین چیز هایی که نوشتین تو منبع هست یا نه؟؟؟
برادر شما مثل اینکه حالت خوب نیست
این عزیز دفعه اولش نیست که خبر میذاره
این عزیز خبرها رو ترجمه کرده مگه بیکاره که بیاد شایعه بندازه
اگه قراره هر کسی که خبر میذاره منبعشو هم بگه ...:26:
من دليلي نميبينم به شما منبع بدم چون كسي كه خبر ميزاره هيچوقت منبع نميده !! وگرنه بيا شما برو اخبارو بزار ! ميتوني ؟
قرار نيست هر خبري من ميزارم و شما خوشتون نياد و يا برضد استار مورد علاقتون باشه بياين اشكال بگيرين...بطور استثنا اينبار بهتون ميدم اونم نه منبع متن انگليش اگه سواد انگليش داشته باشين ميفهمين...پ.خ ميكنم...
قهرماني ري بعد از چهار سال خيلي جالب بود
هرچي باشه بهتر از سوئگر ميتونه كركتر مستر چمپ رو بازي كنه
سلام من دیدم پوریا جان نظرش رو در مورد ری گفته گفتم من هم بگم به نظر من چمپ کردن ری کار درستی نبود اگر سواگر بد نقش چمپ رو بازی میکرد خوب چمپ رو میدادن به کین اگه کین درگیر این استوری تیکر هست خوب میدادن به بیگ شو به نظر من ری اصلا پتانسیل ورلد چمپین بودن نداره البته طرفداران ری ناراحت نشن ها من فقط نظرم رو گفتم
بستگي داره به اينكه تعبير شما از پتانسيل چي باشه؟؟؟؟
اگه بخواين پتانسيل رو توي كيفيت مسابقه معني كنيد ميتونم بهتون بگم كه ري در حال حاضر كيفيت بازيش از سوئگر , بيگشو و حتي كين (صاحب سبك ) بيشتره.
اگه پتانسيل رو تو اجراي كركتر بخوايم معني كنيم قبول دارم كه ري يكم ضعيف هست ولي بهترين گزينه براي مين اونت شدن تا سامر اسلم هست.
ری کجاش سنگین وزنه که کمربند سنگین وزن رو بهش دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:17: