آپدیت بر روی شیمس/جریکو/نوشته ی سینا در تو.ییترش
[align=center][size=medium]آپدیت بر روی شیمس[/size]
[/align]
[align=center]دیشب بعد از اینکه شیمس موفق شد که سینا رو پین کنه و قهرمان بشه سایت های خبری نوشتند که شیمس صدمین قهرمان دبلیو دبلیو ای چمپین هست اما امروز سایت های خبری خبر خود رو اصلاح کردند و نوشتند این کمربند صدمین بار هست که قهرمان آن عوض میشود[/align]
[align=center][size=medium]آپدیت بر روی وضعیت جریکو[/size][/align]
[align=center]کریس جریکو قرار است فردا در شو ABC و در قسمت صبح به خیر آمریکا در ساعت 8:15am حضور پیدا کند[/align]
[align=center][size=medium]
نوشته ی سینا در تو.ییترش[/size][/align]
[align=center]جان سینا قهرمان سابق دبلیو دبلیو ای چمپین امروز صبح اینگونه در تو.ییتر خود نوشت: دیشب شب جالب و بسیار خوبی بود و من تونستم راحت استراحت کنم و بخوابم و همینطور تونستم بسیار خوب تونستم تمرین کنم و من هنوز هم از دست دادن کمربندم ناراحت نیستم و من دوباره تایتلم رو برمیگردونم ( دوباره میگیرمش) اما من واقعا از دست روکی های ان اکس تی عصبانی و ناراحت هستم اما من بلاخره اون ها رو نابود میکنم [/align]
RE: آپدیت بر روی شیمس/جریکو/نوشته ی سینا در تو.ییترش
[size=x-small]مگه مثلا" در رابطه با صدمین قهرمان چی فکر می کردیم ؟! :4:[/size]
[align=center]با تشكر از اقا مهرشاد...با اجازه از اقا مهرشاد منم 2 تا خبر چون خيلي كوتاه بود همينجا ميزارم :
-نشريه ي جديد Wwe Heroes Comic Book فردا منتشر خواهد شد.
-اپيزود Wwe ***** Stars اين پنج شنبه ريتينگ بسيار ضعيف 35/0 را كسب كرد.اين شو همزمان با فينال NBA روي اير رفت و همين ميتونه يكي از دلايل مهم براي كسب اين ريتينگ باشه.[/align]
خب برای یه استار که هنوز یک سال نشده اومده تو کمپانی خیلی عالیه که دو بار دبلیو دبلیو ای چمپین رو داشته باشه از جف هاردی هم بیشتر داشته:4: