امینم از اعتیادش به مواد مخدر می گوید
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من در سال 2007 بیش از حد مواد مصرف می کردم . برای مثال نزدیکای کریسمس من تقریبا از زور زدن مواد مرده بودم . بعدش رفتم خونه و برای مدت یک ماه تصمیم گرفتم از مقدار مصرف داروهام کاهش بدم و دنبال ریکاوری باشم یه جورایی ترسیده بودم و طلب کمک داشتم و انگار فریاد میزدم تنهایی نمیتونم شکستش بدم . در یک بحره زمانی حتی نمیتونستم تعداد قرص هایی که مصرف می کردم رو بشمرم .
امینم در مصاحبه اخیرش اینگونه در مورد تغییر زندگیش صحبت میکنه : من از طرز زندگی کردنم خسته شده بودم . گمون میکنم واقعا سقوط کرده بودم و به خودم نگاه کردم و فهمیدم که اشتباه از خودمه و تصمیم گرفتم مسئولیت پذیر باشم و دیگران رو سرزنش نکنم . بزرگترین مشکل اینه که قبول کنی مشکل داری . هیچ کسی نمیخواد قبول کنه که اونا در کنترل چیزی نیستند . [/align]
RE: امینم از اعتیادش به مواد مخدر می گوید
دلیل این متادیش مرگ بهترین دوستش Proof بود و مشکلات جدیدش با زنش. من موندم این چطوری با این وضع دو تا دختر بزرگ میکنه؟!
الان پاکه پاکه. سال پیش آخرای Rehabش بود. خدایی آلبوم Encore رو که هنگام مصرف قرصاش رکورد کرد رو با آلبوم Recovery مقایسه کنید کیفیت بالاتر ريکاوری رو متوجه می شید.