حمله ی دوباره روکی ها/بازی جدید مانی این د بنک/و...
[align=center][size=medium]آپدیت بر روی اشلی والنس[/size]
مجری جدید شو ان اکس تی اشلی والنس به طور غیر رسمی قرار هست در بخش توسعه کمپانی دبلیو دبلیو ای فعالیت کنه[/align]
[align=center][size=medium]بازگشت ریکی استیم بوت[/size]
ریچی استیم بوت دیشب در شو توسعه دبلیو دبلیو ای به مبارزات تک نفره و حرکات تک نفره بازگشت(به رینگ برگشت) اولین بازی او بعد از مصدومیتی که از ناحیه زانو داشت هفته پسش بود که با پدرش ریکی تیم بود[/align]
[align=center][size=medium]بازی مشخص شده برای پی پی وی مانی این د بنک [/size]
اما در شهر کانساس که در ماه جولای پی پی وی مانی این د بنک در آنجا برگزار میشود قرار است جان سینا به مصاف شیمس در یک استیل کیج مچ برای تایتل دبلیو دبلیو ای برود[/align]
[align=center]JOHN CENA VS SHEAMUS - STEEL CAGE MATCH - WWE CHAMPIONSHIP[/align]
[align=center]
[size=medium]حمله ی دوباره روکی ها در شو دیشب راو[/size]
روکی های ان اکس تی دوباره در شو دیشب راو در مین اونت که یک استیل کیج مچ بین شیمس و ادج در مقابل رندی و سینا بود دخالت کردند و به این استار ها حمله کردند موضوع جالب این بود که وید برت در این حمله حضور نداشت ابتدا روکی ها به رندی و سینا حمله کردند و شیمس و ادج هم از رینگ فرار کردند و بعد از اون هم بورن و یوشی تاتسو به کمک سینا و رندی اومدند و بعد از اون هم مارک هنری با یک سری از استار های راو به رینگ اومد و شروع به زدن روکی ها کردند در آخر راو فقط سینا و رندی در رینگ مونده بودند[/align]
RE: حمله ی دوباره روکی ها/بازی جدید مانی این د بنک/و...
راو دیشب ؟
مگه راو دوشنبه ها پخش نمیشه ؟
در مورد خبر اخرت ايول
ولي wwe يه مسخره بازي راه انداخته اگه قراره تو ppv* به نام ماني اين د بانك cage مچ بازي بشه اصلا چرا اسم ppv ها و عوض كرد اين كه هيچ فرقي با ppv هاي حذف شده نداره
نمیدونم چرا زده دیشب من فقط ترجمه کردم اتفاقا خودم هم تعجب کردم
روكي ها بايد منتظر باشن تا هانتر بياد سراغشون:4:
اين مسابقه ي جان سينا و شيموس هم خيلي تكراري شده ولي ديگه كسي نمونده به نظر من اخراج روكي ها در اين شرايط اشتباهه چون افرادي مثل جاستين گابريل يا ويد برت استعداد خوبي براي فوق استار شدن دارند.