صحبتهای Cena درباره ی سالگرد حضورش در WWE
سلام
[align=center]صحبتهای سینا در صفحه ی تو.ییتر خودش درباره ی سالگرد هشتمین سال حضورش در WWE[/align]
[align=center]از همه ی کسانی که برای من بهترین ارزوها را کردند تشکر میکنم.درست همین جا 8 سال پیش کارم رو شروع کردم و تنها دلیلی که الان اینجا هستم شما (طرفداران) هستید.من برای بدست اوردن همه ی چیزی که داشتم جنگ را امشب در راء ادامه خواهم داد و از همه ی کسانی که من را حمایت کردند واقعا تشکر میکنم و در مقابل این محبتها چیزی نمیتوانم بیان کنم.این همه ی رویای من بود که از شما بابت ساختن آن تشکر میکنم.هرگز انصراف نمیدهم و کنار نمیکشم.8 سال امد و رفت ولی من قویتر شدم.انها همچنان هم نمیتوانند ما را ببینند و بشناسند.
گفتنی است که 8 سال پیش در همچین روزی سینا کارش را در WWE در تاریخ June 27, 2002 در برند اسمکدان و با یک سیلی به Kurt Angle اغاز کرد.
[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
فعلا . . .
RE: صحبتهای سینا درباره ی سالگرد حضورش در WWE
نقل قول:
گفتنی است که 8 سال پیش در همچین روزی سینا کارش را در WWE در تاریخ June 27, 2002 در برند اسمکدان و با یک سیلی به Kurt Angle اغاز کرد
شما فکر کنید یه شخص تازه وارد مثل دیبیاسی روز اولی که بیاد به آندرتیکر سیلی بزنه . برای همین برام عجیبه که بین سینا و مکمن چی می گذره ( فکر بد نکنید ) :4:
RE: صحبتهای سینا درباره ی سالگرد حضورش در WWE
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Legend Killer 2
نقل قول:
گفتنی است که 8 سال پیش در همچین روزی سینا کارش را در WWE در تاریخ June 27, 2002 در برند اسمکدان و با یک سیلی به Kurt Angle اغاز کرد
شما فکر کنید یه شخص تازه وارد مثل دیبیاسی روز اولی که بیاد به آندرتیکر سیلی بزنه . برای همین برام عجیبه که بین سینا و مکمن چی می گذره ( فکر بد نکنید ) :4:
همین اتفاق هم افتاد تد دیبیاسی و کودی رودز با TRIPLE H درگیر شدن
RE: صحبتهای Cena درباره ی سالگرد حضورش در WWE
بله در این تاریخ بود که WWE مربی مهدکودکشو استخدام کرد
و زوج خاله شادونه و عموسینا :55::55:بهترین زوج هنری و کمدی تمام ادوار شدند(حتی جلوتر از لورل و هاردی)
و تو این تاریخه که ما کلی اسپمر جدید رو دیدیم :57:
یه شعار نوشته سینا تو صفحه ی خودش
u cant see him but you can learn
تو رو خدا نظرتون رو بگید :4:
نقل قول:
شما فکر کنید یه شخص تازه وارد مثل دیبیاسی روز اولی که بیاد به آندرتیکر سیلی بزنه . برای همین برام عجیبه که بین سینا و مکمن چی می گذره ( فکر بد نکنید )
حالا جاي شكرش باقي كه اون بازي رو به انگل باخت.
ادرس تو-ئیتر سینا را کسی نداره ؟ :21:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE DARKEST SIDE
یه شعار نوشته سینا تو صفحه ی خودش
u cant see him but you can learn
تو رو خدا نظرتون رو بگید :4:
یعنی اینکه استارای بازنده ای مثل باتیستا یا میز و... باید از سینا یاد بگیرند همین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
نقل قول:
شما فکر کنید یه شخص تازه وارد مثل دیبیاسی روز اولی که بیاد به آندرتیکر سیلی بزنه . برای همین برام عجیبه که بین سینا و مکمن چی می گذره ( فکر بد نکنید )
حالا جاي شكرش باقي كه اون بازي رو به انگل باخت.
با اینکه طرفدار سینا ام اما خیلی مسخره میشد کرت انگل رو میبرد .