تاپيك مخصوص تك آهنگهاي ايراني
[align=center]سلام
دوستان دیدم به تابستون داریم نزدیک میشیم و از الن دیگه کم کم کاربرا تعدادشون زیاد میشه هر کی هم بخواد بیاد و واسه یه اهنگ یه تاپیک بزنه بی نظمی میشه به خاطر همین این تاپیک رو زدم.
تو این تاپیک همه میتونن از هر نوع و از هو زبونی اهنگ بزارن.خودمم سعی میکنم اهنگ هایی که تو تابستون میاد رو براتون بزارم البته فقط ایران ها.(ایشالا بعد از اینکه به طور کامل برگشتم:4:)
یه چند تا نکته هم بگم:
1-تاپیک درخواستی است و هر کسی میتونه به درخواست ها رسیدگی کنه.
2-اهنگ حچل هفت(مثل دیس فلانی و.....)نزارید.
3-از هاست هایی اپ کنید که همه راحت باشن.
4-دعوا راه نندازین.
5-انشالا اخر تابستون هم تاپیک رو میبندم.
همین دیگه.شروع کنید.
فعلا....
[/align]
RE: تاپیک مخصوص اهنگ های تابستان 88
[align=center]واقعا ایده ی خوبیه عرفان جان ... از بازگشت کاملت :4: هم خوشحال میشیم !!!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
88/3/20
با این که هنوز تابستون شروع نشده ولی می خوام اولین آهنگ رو بذارم ... آهنگ تتلو واسه حمایت از میر حسین موسوی به اسم ایران سبز !!!
حجم ::: 3.30 MB
زمان ::: 3.30 Min
هاست ::: 4SHARED
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
3 تا اهنگ جدید و فوق العاده زیبا از مهدی مقدم رو براتون اپ کردم.
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
اهنگ دومی(نیستی) رو از دست ندید که بی نهایت قشنگه.
------
لطف دوستان شرمندمون کرده:7::22:
-----
به به فُرمِر آی دبلیو سلجر ، می بینم که هنوز نفس می کشی
ایده خیلی خوبیه فقط بچه ها آهنگ های خارجی هم بزارین ، آرمان تو هم هر چی از لینکین پارک داری دیگه باید رو کنی ، منم ایشالله محدودیت بیشتری واسه تابستون میگیرم آهنگ میزارم
من فقط ویدئو دارم خواستید بگی ، منم نامحدود داشته باشم :4:
من کل سینگل های لینکین پارک رو دارم ولی خوب متسافانه محدودیتم خیلی کمه
اگه خواستید بگید کلشو بذارم ولی خوب خودم اپلودذ نکردم
ایراد نداره بذارم ؟
این پارک چیه باغچس چیه؟ بزارین.
تصویری هم بزارید
قدیمی بزارید همه جوره بزارید همه حال کنند.[hr]
نگا کنید من از همه جور چه جدید چه قدیم میزارم شما هم از این کارا کنید.
[align=center]
[/align]
فعلا....
با سلام همون طور که میدونید من یک تاپیک زده بودم که برای فول آلبوم بود که اونو بستنو گفتن اینجا پست بدید منم کارم رو شروع کردم
در اولین قسمت براتون دانلود فول آلبوم آهنگهای Pussycat Dolls - Doll می ذارم
حجم:67 MB
هاست:مگاآپلود
بقیه در ادامه...:24:[hr][hr]
بنده حدود 1200 تا موزيك ويدئو با كيفيت DVD تو هاردم هست اينترنت نا محدود هم دارم اگر كسي چيزي خواست بگه براش بذارم.
موزيك ويدئو *Click Click Boom از سلايوا رو ميشه بزاريد؟
فقط يه حجمش يه جوري باشه بشه DL كرد...
خيلي ممنون.