صحبت های بیگ شو در مورد کریس جریکو
با سلام . استار با تجربه کمپانی دبلیو دبلیو ای یعنی بیگ شو به تازگی مصاحبه ای درباره کریس جریکو انجام داده است که بنده خلاصه این مصاحبه رو آماده کردم .
[align=center] * - کریس یکی از بهترین و با استعدادترین افرادی هست که من تا به حال در رشته رستلینگ حرفه ای دیدم . به نظر من اون واقعا به هر چیزی که بخواد می تونه دست پیدا کنه و برای همین هم هست که اون به این موفقیت در ضمینه رستلینگ رسیده .
من با کریس از سال 2000 به طور کلی آشنا شدم و واقعا از این اتفاق پشیمون نیستم چون یکی از بهترین دوستام رو پیدا کردم . کریس البته مثل هر کس دیگه ای نقطه ضعف هایی هم داره مانند این که هیچ وقت درست نتونست به کسی اسلم بزنه ( با خنده ) ولی خوبیهاش کاملا بدی هاش رو می پوشونه و درست هست که اون به خاطر کاری که در جهان انجام داده بهترین هست اما اون بزرگ ترین ورزشکار دنیا نیست و در این یک چیز من ازش بهترم ( با خنده ) .
من واقعا با کریس یکی از بهترین دوران کریرم رو در سال 2009 که صاحب کمربند های تگ تیم بودیم گذروندم و هنوز هم از این که مجبور شدم به او ناک اوت پانچ بزنم ناراحتم هر چند که آروم زدم . ( با خنده ) . من امیدوارم کریس در هر ضمینه ای که فعالیت کنه به بهترین شکل ممکن انجامش بده و می دونم که از عهده هر کاری بر می آد .[/align]
RE: صحبت های بیگ شو در مورد کریس جریکو
كريس يكي از بزرگترين كشتي گيرا هست و من براش ارزوي موفقيت ميكنم...
تگ تيم جريكو و بيگ شو خيلي خوب بود اما حيف 60 بار به DX بازوندنشون...:4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan-TCR
كريس يكي از بزرگترين كشتي گيرا هست و من براش ارزوي موفقيت ميكنم...
تگ تيم جريكو و بيگ شو خيلي خوب بود اما حيف 60 بار به DX بازوندشون...:4:
آره دیگه بالاخره داماد بابا هست دیگه باید ببره :4:
چه اسپمی :4:
از نظر من تگ تیم جریکو و بیگ شو خوب بود ولی نه به خوبی دی اکس ولی دیگه از شو میز بدتر نبود شو میز افتضاح ترین تیم تاریخ کچ بوده...
واقعا که دلم برا جریشو تنگ شده خداییش بهترین بود.گروه دی اکس فقط میخواست کار خداحافظی شان رو تا wm به تاخیر بندازه.
خوب تگ تیم خوبی داشتن . :دیییی
بعد از جریکو چشمم به بیگ شو روشن از خودش تعریف میکنه ( البته میدونم شوخی میکنه )