پاریس هیلتون : همه چیز بعد از دستگیریم رو به راه است
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]
پس از دستگیری پاریس هیلتون در آفریقای جنوبی به خاطر داشتن ماریجوآنا وی در این مورد خبری رو به هوادارانش داده که بدین شرح است : "من هیچ ارتباطی با اون موضوع نداشتم . شایعات دیوانه کننده ای پخش شده اما من میخوام فقط شماها حقیقت رو بدونید . همه چیز کاملا رو به راهه. من نه دستگیر شدم و نه متهم چون هیچ کاری نکردم. من فقط به پلیس نسبت به پرسش و پاسخ برای بازجوییشون کمک کردم. همه رفتارشون نسبت به من عالی بود و من عاشق آفریقای جنوبی هستم ، مخصوصا در حین جام جهانی.
[/align]
RE: پاریس هیلتون : همه چیز بعد از دستگیریم رو به راه است
خیلی برام جالبه چون این جام جهانی افتاده افریقا جنوبی همه اینا ارق وطنیشون گرفته. قبل اینکه جام جهانی افتاده بود اینجا اینا اصلا حرفی از کشورشون میزدن؟ همشون میگفتن West Coast Mutha-F*cka :70:
RE: پاریس هیلتون : همه چیز بعد از دستگیریم رو به راه است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط UniQue-M2JH
خیلی برام جالبه چون این جام جهانی افتاده افریقا جنوبی همه اینا ارق وطنیشون گرفته. قبل اینکه جام جهانی افتاده بود اینجا اینا اصلا حرفی از کشورشون میزدن؟ همشون میگفتن West Coast Mutha-F*cka :70:
اینا سیاست کثیف هالیوودی ها هستش که برای جذب طرفدار دست به هر کاری میزنند . دیگه همه میدونن دستگیر شده ولی میگه نه دستگیر شدم و نه متهم بلکه با پلیس همکاری کردم . البته من پاریس هیلتون رو به عنوان مسئول تدارکات هم قبولش ندارم چه برسه بازیگر.