-
در گذشت محمود بهرامي
به گزارش فارس، محمود بهرامي كه در بيمارستان لبافي*نژاد بستري بود به دليل عارضه ريوي دارفاني درگذشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمود بهرامي كه سابقه پيوند كليه داشته و از اين بابت ناراحتي داشته، به خاطر عفونت ريه سه هفته در بخش*هاي عمومي بيمارستان شهيد لبافي*نژاد تحت درمان بوده و ده روز نيز در بخش مراقب*هاي ويژه اين بيمارستان بستري بوده
مرحوم بهرامي، در سال 1316 در شهر تويسركان متولد شد. آغاز فعاليت هنري وي از سال 1334 با قصه نويسي در نشريات مختلف بود. همچنين بازي در سينما را از سال 1350 شروع كرد.
ازدواج در وقت اضافه آخرين كار وي بود كه اخيرا در سينماها اكران شد.
آقاي هفت رنگ، اگه مي توني منو بگير، راننده تاكسي، چند مي*گيري گريه كني، قلقلك، اسپاگتي در هشت دقيقه، بله برون، سيزده گربه روي شيرواني، گاهي به آسمان نگاه كن، بازيگر، شهردار مدرسه، ماه پيشوني، من زمين را دوست دارم، جيب*برها به بهشت نمي*روند، مخترع 2001 ، رنو تهران ـ 29 ، بازي تمام شد، دستمزد، سال*هاي خاكستري، خارج از محدوده، مسافران مهتاب، مدار بسته، پيك جنگل از كارهاي اين بازيگر در فيلم*هاي پس از انقلاب به شمار مي*آيند.
از آخرين فعاليت*هاي تلويزيوني مي*توان به تله*فيلم «جفت پوچ» و سريال* «بزنگاه» اشاره كرد.
مراسم تشييع پيكر اين بازيگر پنج*شنبه 17 تير از ساختمان شماره 2 خانه سينما به سمت قطعه هنرمندان برگزار خواهد شد
روحش شاد
-
RE: در گذشت محمود بهرامي
خدا رحمتش کنه همشهری من بود
-
خدا بیامرزتش
همه با نقش قنبرک این مرد رو میشناختند
ما که تو خونه بهش میگفتیم قنبرک
روحش شاد و یادش گرامی باد :30: :34:
-
-
-
باز فرشته مرگ چرخید دور دنیا نوبت به ایران رسید!
انگار فقط این شعار همت مضاعف رو جدی گرفته...:27:
-
خدا رحمتش کنه .. یاد فیلم های صمد افتادم .. این تازه گذشته هم یکی از هم روستاییاش بود تو فیلم ..
-
خدا رحمتش كنه.
چند وقت پيش مجله ايده آل باهاش مصاحبه كرده بود , گفت من خيلي مواظب رژيم غداييم هستم نه نقد ميخورم نه نمك.
-
بله خدابیامورز تو فیلم های قدیمی بازی میکرد
تو فیلم هایی که صمد بود نقش کسی به اسم سیامک داشت که تا فردا اگه شد چند تیکه از فیلمشو میزارم.
تو سریال های آخرشم بیشتر با رضا عطاران کار میکرد.
روحش شاد.
-
واقا شوکه شدم یعنی واقیت داره چه خاطراتی با سریال ها ی این مرحوم داشتیم یکی از بازیگران فیلم صمد آقا واقا که ما رو خیلی شاد میکرد با بازی های زیبا و دلنشینش غم رو از دل ما میکشید بیرون. روحش شاد و یادش گرامی.:34: