منتظر اکران چه فیلمی هستید؟
[align=center]سلام.
مطمئنا شما هم منتظر اکران فیلمی هستید که یا دارای داستان قشنگیه یا بازیگر مورد علاقتون توش بازی کرده یا به هر دلیل دیگه ای انتظار اومدنش رو دارید . خوشحال میشم نظرتون رو در این مورد بدونم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم به شخصه خیلی منتظر اکران فیلم inception از استاد کریستوفر نولان هستم که از کارهاش میشه به شوالیه تاریکی ، شروع بتمن اشاره کرد ، هستم . همچنین منتظرم ببینم استاد دی کاپریو در این فیلم چیکار کرده .[/align]
RE: منتظر اکران چه فیلمی هستید؟
من منتظر اکران فیلم پر طرفدار حماسه ی گرگ و میش twilight هستم
فکر کنم قسمت های اول و دومش رو همه دیده باشن ببینیم قسمت سومش چی از اب در می اد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:34::34:
قسمت سوم این فیلم اومده میتونید در اینترنت جستجو کنید و دانلود کنید .
من خودم خیلی دوست دارمقسمت بعدی عصر یخبندان ببینم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cenation-gang
من منتظر اکران فیلم پر طرفدار حماسه ی گرگ و میش twilight هستم
فکر کنم قسمت های اول و دومش رو همه دیده باشن ببینیم قسمت سومش چی از اب در می اد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:34::34:
اکران شدن که اکران شده ولی نه تونست موفقی خوبی کسب کنه و نه تونست رکورد فروش نسخه دوم رو بشکونه . ولی خب برای کسایی که دو قسمت رو دنبال کردند و علاقه مند هستند میتونه هیجان انگیز باشه.
منتظر اکران فیلم Twilight
من منتظرم بودم انتظارم تموم شد ولی منتظر انتشارش روی DVD هستم .
انیمیشن Toy Story 3
Salt. به نظر فیلمه خوبی میاد.
و فیلم هایی که واسه مسخره کردن ببینم: Twilight Eclipse. البته دیدن با دوستان باحاله، فقط میخندیم به بازیگری و داستان تخ*می.
[size=large]The Expendables[/size]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شدیدا منتظر این فیلم هستم با بازی
سیلوستر استالونه...ارنولد..جت لی..جیسون..بروس ویلیس..استون کولد..