حرفهای مک من درباره ی مرگ ادی(اختصاصی برای این سایت)
این مصاحبه کوتاه در مجله رسلینگ تاون به چاپ رسیده
وینسه مک من در مصاحبه ای بعد از گذشت 2 سال از مرگ ادی درباره مرگ ادی لب به سخن گشود:مرگ ادی یک اتفاق بوددر تاریخ WWE چنین چیزی در نوع خودش منحصر به فرد بود.ما خواستیم فقط با یک ضربه صندلی کندی یک مسابقه جذاب بین کندی و ادی در سوروایوور سریز ایجاد بشه اما متاسفانه ادی که در سخت تر از این دیدارها ضربات سختی رو تحمل کرده بود با یک ضربه صندلی جان خودش رو از دست داد.او گفت دلیل محکوم نشدن کندی این بود که ادی مثل سایر سوپراستارهای این کمپانی قبل از بازی مسئولیت مرگش رو قبول کرده بود.و زیر برگه مخصوص رو امضا کرده بود
بهره برداری با ذکر نام منبع مجاز میباشد(IRANWWE.NET)
RE: حرفهای مک من درباره ی مرگ ادی(اختصاصی برای این سایت)
نمیشه گفت تقصیر کندی هستش
داوود جان زخم دلمونو تازه کردی ها
هیچوقت اون روزی که ادی رفت یادم نمیره (ناراحت شدید)
واقعا ادی حیف شد.ببین این یک اتفاق نادر هست تو کشتی کچ
خدا بيامرزتش ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا ما نفهميديم اين بنوا مرد يا نه آخرش !! اگه نمرده خودمون بريم كارو تموم كنيم !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا نمرده!
اگه ميمرد مثه اددي بايد واسش مراسم ختم بزرگي ميگرفتن كه نگرفتن!
ادی خدا بیامرز این بنوا هم عمرا مرده باشه:33:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRT619RKO
ایول! تیکه ات باحال بود!
ای بابا ریش سفید جان شما دیگه چرا؟! برای بنوا یه هفته ی راو رو تعطیل کردن دیگه.
خداييش Eddie بزرگترين كشتي گيري بود كه براي هميشه با wwe وداع كرد.مراسم پرشكوه Eddie تو ايتاليا همه رو تو كف گذاشت.علت مرگ ادي هم فشار زيادي بود كه به قلبش وارد شده بود و اين هم درسته كه او مسئوليت مرگش رو به عهده گرفته بود چون مرگ ادي كاملا قابل پيش بيني بود فقط مردم دعا مي كردن حالاحالاها واسشون بازي كنه.چند بار به او پيشنهاد بازنشستگي داده بودند و ادي بخاطر علاقه زياد به كشتي از پيش مارفت.همونطور كه خودش مي گفت : Wrestling is my life
روحش شاد
بابا چی میگید شما ها ؟!؟!؟!!؟!؟! کی گفته بنوا نمرده ؟؟؟؟؟؟؟ بابا همه جا حتی تلوزیون ایران کانال 6 خبر مرگ شو اعلام کرد و چند تا شبکه ی معتبر دیگه دو تا دادگاه رسمی هم در این باره تشکیل شد اونوقت میگید نمرده خیلی عقبینا