آیا می دانید سایپا مخفف چیست ؟؟؟؟
هيچ فکر کرديد «سايپا» مخفف چيست؟:21::21:
در اواخر کتاب سفر شاه آمده است که:
دوستان اشرف پهلوي او را سايپا ميخواندند، SAIPA که ظاهرا نام شرکت و ماشين است و البته اين نام ، يعني سايپا مخفف کلمات زيراست:
Son Altess Imperial Preincess Ashraf
همان طور که توجه فرموديد کلمات بالا به زبان فرانسوي/اسپانيائي مي شود:
والاحضرت همايون شاه دخت اشرف
و اين نام و عنوان همچنان زينت بخش هزاران ماشين است و حالا يک سوال: در طول اين همه سال بعد از انقلاب، يک مسئول امر، يک سياستمدار ... و غيره متوجه اين نکته نشده است؟
منبع اين مطلب روزنامه «جامعه» مورخه 15/3/1377 مي باشد
RE: آیا می دانید سایپا مخفف چیست ؟؟؟؟
دییقا مثل این :
Pay Every Penny to Save Israel | PEPSi
البته فکر کنم , همش ساختگی باشه .
فک کنم این یکی الکی باشه آخه میگن اگه اسم تبلیغاتیه کوکاکولا رو هم از پشت شیشه نوشابه نگاه کنی یعنی برعکس میشه لامحمد لامکه :15::15::15::15:
نه دیگه فکر نکنم انقدر هم دیگه بی ربط باشه...
اینا همه ش حرف و حدیثایی هست که مردم برای دل خودشون از خودشون در اوردن...
نقل قول:
فک کنم این یکی الکی باشه آخه میگن اگه اسم تبلیغاتیه کوکاکولا رو هم از پشت شیشه نوشابه نگاه کنی یعنی برعکس میشه لامحمد لامکه
آره من هم یادمه چند سال پیش همچین چیزی بهم گقتن ولی یادم نیست دقیق چی بود ولی مطمئنم این لا مکه رو نداشت:4:
هر سال یه سری از این داستان ها درست میکنن مردم رو میزازن سر کار.کوکاکولا هم که بر عکسش کنی همچین جمله ای به وجود نمیاد
[size=medium]بابا اينا همش الكيه !
راجع به كوكاكولا هم من و چند تا از دوستام قبلا امتحان كرديم اصلا همچين چيزي در نمياد بابا[/size]
ولی این مطلب منبع داره ها منبعش روزنامه جامعه است :15::15::15::15::15::15:
نقل قول:
هر سال یه سری از این داستان ها درست میکنن مردم رو میزازن سر کار.کوکاکولا هم که بر عکسش کنی همچین جمله ای به وجود نمیاد
نقل قول:
راجع به كوكاكولا هم من و چند تا از دوستام قبلا امتحان كرديم اصلا همچين چيزي در نمياد بابا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قطعا حق با شماست...
لطفا ابتدا پوست رو بكنيد،سپس برعكس و سپس قرينه كنيد و بخوانيد..