وضيعت في*س بو*ك كلي كلي [ آپديت ميشود ]
در مدت ساعاتي پيش حدود 1 بامداد تا 2:30 بامداد به وقت تهارن مورخ 2 مرداد سال 89 كلي كلي اعلام كرد كه اگر اين پست من رو زير 100 نفر دوست نداشته باشن من پروفايل خودم رو پاك ميكنم كه تا 40 دقيقه ي اول همش 60 نفر اين پست رو دوست داشتن اما بعد از گذشت 45 دقيقه از پست او 99 نفر پست او رو Like زدن و در كل كلي كلي گفت كه من پروفايلمو پاك نميكنم و قابل ذكر است كه در مدت اين كه كلي گفته بود اين پست رو Like كنيد 3 , 4 نفر پست هايي ميدادن كه مرتبط به پست بعدي كلي كلي در مورد Inbox كردن او بود كه من خودم هم نفهميدم اما در كل منم جزء اون 3 , 4 نفر بودم و در كل راس 1 ساعت گذشت از پست اصليه كلي كلي اعلام كرد كه من پروفايلم رو پاك نميكنم و با مخلفاتش :4: و همه شاد شدن كه خودم هم جزءشون بودم و الآن ايشون آنلاين هستن
لينك پروقايل ايشون ::::: http://www.fac**eb**ook.com/profile.php?id=100001046014147
RE: وضيعت في*س بو*ك كلي كلي [ آپديت ميشود ]
در في*س بو*ك كلي كلي پس از اتفاقي كه هفته ي پيش افتاد خيلي از اعضاي في*س بو*ك از اين ماجرا با اطلاع شدن و به شدت اكانت ايشون رو ادد ميكدن كه تا 2 روز پيش يك هكر اومد و في*س بو*ك ايشون رو ادد كرد و پس از گذشت يك روز يعني ديروز فيس بوك او رو هك كرد و تا كلي كلي فهميد هك شده كوتاه نيومد و يه اكانت جديد زد كه نيومده 700 خورده اي نفر فرندز پيدا كرد از جمله من!:4:
البته اين قضيه ي هك شدن في*س بو*ك كلي كلي رو ماريس در في*س بو*ك خودش تعريف ميكرد و من هم اينجا نوشتم!
موفق باشيد
در طي هك شدن پروفايل قبليه كلي كلي , پروفايل جديد او نيز هك شد!
و باز هم كلي كلي كوتاه نيومد و يه پروفايل ديگه زد كه به 24 ساعت نكشيده 700 خورده اي نفر رو براي دوستي قبول كرده ( همون اكسپت خودمون :4: ) و در پروفايل جديد خود گفته كه دوتا پروفايل قبليه من از طرف يك نفر هك شدن و من قبلا هم اعلام كرده بودم كه اون 2تا پروفايل رو برگردوندم.
----------- ----------- ----------- -----------
نظر شخصي خودم ::
راستش من نميفهمم دليلش چيه؟
آخه في*س بو*ك به اون عضمت به راحتي كه نميشه توش نفوذ كرد چجوري رفته هك كرده خدا ميدونه
اما مهم اينه كه خودش باشه كافيه :4:
و اينكه چجوري كلي كلي اين همه كه هك ميشه يه سروصدايي بهپا نميكنه؟؟؟؟؟؟
----------- ----------- ----------- -----------
و اما از همه مهم تر اينه كه كلي كلي در في*س بو*ك جديد خودم اعلام كرده كه كدوم يك از اينا بهتره؟؟؟؟
برم ل*ز*ب*ي*ن شم؟
مستقيم برم جلو ( همون بچه مثبت بازي خودمونه :4: )
س*ك30 بمونم؟
برم گ*ي شم :11::11::11::11::11:
لينك نوشته ي او در مورد پروفايل هايش :::::: http://www.fac**eb**ook.com/note.php?note_id=105096922879203
لينك پروفايل جديد او :::::: http://www.fac**eb***ook.com/BarbzKissBlankReal
طبق نوشته ها و نوتيفيكيشن هايي كه تو في*س بو*ك كل*ي كل*ي خوانده شده بود نوشته شده بود كه او در حال قرار و مدار گذاشتن با جف هاردي سو-پر استار سابق دبليو دبليو است البته در اول يا آخر اين قرار مدار ها كه براي هم مينويسن زيادي به هم عشق ميورزن و در كل يه خبرايي داره ميشه!:4:
و اين هم نمونه از عكس كل*ي كل*ي و جف هاردي كه اين دي*وا روي اين جور عكس هاي خودش و اين بشر :4: خيلي تعصّب داره!!
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
سلام
پس از مدت ها انتظار بنده :4: كلي كلي بار ديگر به في*س بو*ك بازگشت و اقدامات عجيبي انجام داد :70:
1- 3قطعه عكس از نقاشي هايي كه در دفترچه ي خودش كشيده بود رو در في*س بو*ك گذاشته بود كه منم اون عكسارو براتون آپ كردم
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
2- او عكس كاراكتر خودش رو در بازي كامپيوتري Smack Down! Vs Raw 2011 رو در في*س بو*ك گذاشته بود اما همراه با حدود 20 اسم مختلف از خودش كه روي عكس تگ شده بود :70:
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]