آپدیت بسیار مهم بر روی وضعیت تریپل اچ
[align=center][size=medium]آپدیت بسیار مهم بر روی وضعیت تریپل اچ[/size][/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]استار معروف و بسیار محبوب کمپانی دبلیو دبلیو ای که تا حالا 13 بار قهرمان کمربند های جهانی شده الان در دوران مصدومیت به سر میبره تریپل اچ در پی پی وی اکستریم رولز مصدوم شد و برای مدتی به استراحت رفت(البته در اون زمان واقعا مصدوم نبود و این کار برای این انجام شد که هانتر استراحت کنه و در چند فیلم شرکت کنه اما پس از مدتی خبر اومد که هانتر به شدت مصدوم شده) و کمی بعد هم زیر تیغ جراحی رفت و بخاطر همین موضوع استوری خودش با ادج و شیمس در سامر اسلم رو از دست داد و حالا خبر میرسه که وضع این استار اینقدر بده که ممکنه تا ماه اکتبر و شاید هم دسامبر و اگه وضع خیلی بدتر بشه حتی تا سال دیگه نتونه به رینگ کشتی برگرده و این خبر بسیار بدی برای طرفدار های این استار خوب محسوب میشه لازم به ذکر است که هانتر دچار پارگی ماهیچه بازو شده است و حالا باید صبر کرد ومنتظر موند تا شاهد برگشت تریپل اچ باشیم[/align]
RE: آپدیت بسیار مهم بر روی وضعیت تریپل اچ
احتمال داره بعد از مدت ها بیاد و حساب نکسوس رو برسه .
بعید میدونم اتفاق خاصی افتاده باشه دارن زیادی گندش میکنن . مگه میشه خود به خود مصدوم شه ؟
خود به خود مصدوم نشد مهران جان فکر کنم در جریان ضبط یکی از فیلماش مصدوم شد:15:
سلام دوستان من فکر میکنم کینگ در رویال رامبل 2011 برگرده و رویال رو ببره.مثله استوری ادج در رویال رامبل 2010
مسئله ي مهم اين هست كه فعلا زمان برگشتش معلوم نيست :27:
من اميدوار بودم به زودي برگرده و شيمس رو اسفالت كنه ولي مثل اينكه نميشه!!!:10:
خبر بسيار بدي براي طرفدارانش از جمله خودم بود اما اگه قرار باشه تو رويال بصورت سوپرايز بياد بازم قهرمان نميشه چون اينبار نوبت جريكو هست از بين استارهاي تاپ كمپاني فقط اونه كه قهرمان رويال نشده...
خدا نکنه خیلی طول بکشه:30:
یعنی فیلمی که بازی میکرده از کشتی کج خطرناک تر بوده ؟ :15::4:
تو رویال هم قهرمان نمیشه چون دبلیو دبلیو ای معمولا کشتی گیران رو یه بار برنده رویال میکنه به جز هوگان و شان و استین که اونا واسه زمان دبلیو دبلیو اف بود .
به نظرم همش الکیه چون توی اکستریم رولز که مصدومیتش الکی بود حالا هم می خوان با این داستان ها موقع ریترن مردم رو سورپیریز کنن