ستاره ها بدون آرایش !!!!!!!
مش لیدی گاگا !!! البته با آرایش هم داغونه !!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کامرون دیاز رو نیگا !! ولی این یکی با ارایش ترشی نخوره یه چی میشه!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرلین منسون بدون رژ لب !!!!:11:
مدونا عزیز دل اونیکی برادر !!!! قیافرو به مرده میگه خیلی کوچیکی برام !!!
بریتنی اسپیرز رو نیگا ! جوشا رو ... مثل اینکه تازه به بلوغ رسیده! به بلوغ عقلی که نمیرسه!
جنیفر لوپز ( همون جعفر پلوپز خودمون) قیل و بعد از واقعه !
کاترین هیگل ... قیافه ته میت هست !!! البته فکر کنم صورتشو با وایتکس شسته !!!
پنلوپه کروز بر وزن تام کروز که با خاویر باردم ازدواج کرده اون بدبخت باید تحملش کنه! نیگا!!
این هم جسیکا البا ! (بدون شرح)
من هر كجا توي اين انجمن رفتم نذاشته بودن اينو .حالا از شانسه ما يه گوشه اي قايم ميشه بعد از اين تايپكم رو نمايي ميشه:4:
اگر خوشتون اومد چند تا ديگم دارم ميذارم البته بستگي به تشكراتون داره:34:
با تشكر از ارمين
RE: ستاره ها بدون آرایش !!!!!!!
تنها بازیگری که بدون ارایش هم واقعا قیافه جذاب و قشنگی داره بدون شک همون انجلینا جولی خودمونه:24:
RE: ستاره ها بدون آرایش !!!!!!!
آنجلینا رو با آرایش هم نمیشه تحمل کرد چه به رسه بدون آرایش مخصوصا الان که پیر و چروکیده هم شده :11::11::11::11: