مصاحبه ي جديد Sheamus با Go386
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-قهرمان Wwe يعني Sheamus در اين هفته يك مصاحبه با Go386 در رويداد كمپاني كه در شهر ساحلي دايتونا برگزار شد انجام داده است كه با هم گزيده اي از اين مصاحبه را ميخوانيم :
-درباره ي رفتن به ساحل : ما دور از ساحل اقامت داريم اما بازهم رفتن به اونجا امكان پذيزه.من دايتونا رو براي موتورهاش دوست دارم.موتورهاي هارلي.
-درباره ي تبديل شدن به اولين قهرمان ايرلندي Wwe : اين تمام وسيله ي من بود.من چيزهاي زيادي از دست دادم و قرباني كردم تا به امريكا بيام و به رويام تحقق ببخشم و روياهام رو دنبال كنم.من براي اونجه ميخواستم انجام بدم كاملا جدي بودم.شما ميتونيد فرصتهاتون رو بسازين.قهرماني زود هنگام من كمي تعجب داشت اما دونستم اگر فرصتي داشته باشم اونو بدست ميارم.اين يك افتخار بزرگه.چشمان عده ي زيادي از مردم به اين محصول باز شد و اين بازگشت بزرگ به خانه ايجاد شد.اين رويايي است كه حقيقت داره.
-كداميك تهديد بزرگتري به حساب ميان ؟ رندي اورتون يا دميز ؟
-زماني كه شما قهرمان Wwe ميشين يك هدفگيري پشت شما قرار داره.همه تايتل رو ميخوان.رندي يك تهديد شديد براي من به حساب مياد.اون تابحال چندين بار قهرمان شده اما من از هركسي بهتر هستم.من در جهان بهترينم.در اينده يك شانس براي دميز وجود داره كه كيفشو كش كنه اما اون بايد تاوان بده.شايد من يك درس در دايتونا به اون بدم و كيف (ضمانت تايتل شات) اونو در يك محل دور افتاده و غير قابل دسترس بندازم !!!
-درباره ي اينده اش : اينده روشنه.اينده ي من با طلا دوخته شده.من ميخوام اطمينان بدم كه طولاني ترين قهرمان Wwe من هستم.با اتش بسي كه با نكسوس ايجاد شد و همچنين اشغال سينا توسط من هيچ چيز ديگري مانع من نخواهد شد و هيچكس هم نميتونه از پس من بربياد.من براي مدت زمان طولاني اينجا هستم.
با تشكر...[/align]
RE: مصاحبه ي جديد Sheamus با Go386
نقل قول:
من ميخوام اطمينان بدم كه طولاني ترين قهرمان Wwe من هستم
من در جهان بهترينم
خیلی رو داره این
شیموس خیلی جو گیره طولانی ترین مدت نگه داشتن کمرربند wwe مال Bruno Sammartino با2803 روزه
[size=medium] ای ول قهرمان اینه[/size][/php]