كليپ سوتي در سريال فاصله ها همه بیایین...
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طبق گزارشات به دست آمده تلفن سيم نداره ولي پيغام گير كار ميكنه:4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
RE: كليپ سوتي در سريال فاصله ها همه بیایین...
اين سريال كه كلش سوتي هست ... واقعا سريال مزخرفيه.
برعكس سريال زيرهشت كه وقتي ميبيني كلي حال ميكني...:4:
به خدا 1 سری نگاش کردم دیگه داشتم خون استفراغ میکردم از بس فیلم ابکی و مسخرییه. این سوتیا هم طبیعیه.از فیلمای .... اینطوری تازه این سوتیا به دید نمییاد......
وی ی ی ی ی.....
بابا من که عاشق سریال های ایرانی ام اصلا اینو نگاه نمیکنم اونم بنا به این دلایل:
1) خنگ و احمق نشان دادن پسر ها در فیلم
2 ) داستان تکراری و خز
3 ) فضولی های بسایر در فیلم که کله فیلم از عمه گرفته تا محسنه فضولی میکنن.
4 ) و بسیار نکات دیگه....
حالا آدم میشینه زیر 8 رو نگاه میکنه کف میکنه از بس این داستان باحاله..الانم که 3 نفری میخوان برم سراغ عطا حالشو بگیرن...این سریال خودشو جرم بده به زیر 8 نمیرسه...
من فكر كنم دليل مخاطبان كم اين سريال وجود موضوع و خمير مايه تكراري هستش , دقيقا درست مثل سريال دلنوازان ميمونه تنها فرقش اينه كه اونجا دنبال يه دختر كور ميگشتند اينجا اين صباهه كور نيست و چشم داره , حالا چون دلنوازان گرفت دليلي نميشه كه اينم بگيره , سريال بايد به گونه ايي باشه كه نشه تا تهشو خوند , اين معلومه ديگه شاهرخ استخري آخرش پشيمون ميشه و همه چيز به خوبي تموم ميشه.