متن بیانیه ی ویـنس مکمن در کنفرانس فراخوان سرمایه گذاران
ســلام
[align=center]متن بیانیه ی اخیر ویـنس مکمن در کنفراس فراخوان سرمایه گذاران به شرح زیر است[/align]
[align=center]اساسا،ما در حال حاضر یک چهارم ضرر داشتیم و من فکر میکنم که اون مثل یک طوفان به سمت ما آمد.طوفانی مثل فوران آتشفشان آیسلند که ما مرتب سربازان خود را برای بهبود اوضاع به آنجا می فرستادیم.
با وجود آن یکی دیگر از طوفان هایی که برای ما اتفاق افتاد مثل یک طوفان سراسر از استعداد بود که در پایان رسلمانیا استفاده شد و در پایان بازنشسته شد،یکی از آنهایی که ما می دانستیم دیگر نمی توانیم از آن استفاده کنیم.
علاوه بر این ما در چند وقت اخیر صدمات قابل توجهی خورده ایم.تعداد زیادی از فوق ستاره های ما کنار رفتند و حضور ندارند.آندرتیکر،سی ام پانک و ترایپل اچ مصدوم هستند و شان مایکل بازنشسته شد.باتیستا به طور غیرمنتظره ای رفت و . . . اینها برخی از آن طوفان است.
اینها برخی از ستاره هایی بودند که ما بر آنها تکیه داشتیم و در PPV ها و رویدادهای دیگر بهشان نیازمند بودیم.وضعیت مالی و نرخ رشد سود ما در چند وقت اخیر دچار نوسان و افت بوده و این در PPV ها و دیگر رویدادها برای ما قابل لمس بوده است.
بنابراین اینها دلایلی بر افت چند وقت اخیر ما بوده است.دلایلی که موجب شد کمتر به ما توجه شود.اما همه ی این دلایل باعث نمی شود که توجه عمومی مردم به ما به میزان زیادی کاسته شود.هنوز هم مردم خواهان دیدن ما هستند.
باز هم اشاره میکنم که ما با وجود مشکلات اخیر صحنه را خالی نخواهیم کرد و با قدرت به کارمان ادامه خواهیم داد.ما منتظر کسانی که آسیب دیده اند و نیستند هستیم تا به ما بپیوندند و کار را با قدرت ادامه دهیم.
در حال حاضر شرایط فروش محصولات خانگی ما کماکان خوب است و یکی از نقاط قوت ماست.ما توری را با Mattel راه اندازی کردیم که فکر کنم شریک تجاری خوبی برای ماست و این پروژه ی خوب کاری را ادامه خواهیم داد.[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
فعلا . . .
RE: متن بیانیه ی ویـنس مکمن در کنفرانس فراخوان سرمایه گذاران
بله اين اتشفشان ايسلند يكي از تورهاي مهم كمپاني به اروپا رو هم به هم زد !
در كل به نظر من تنها راه حل اوردن استارهايي مثل همين شيموس يا نكسوس هست كه بتونن خوب از پس نقش هاشون بربيان اگه نتونن بيارن كمپاني تا 2-3 سال ديگه نابود ميشه با اين مسابقات تكراري و بي مزه !
بله وینس هم فهمیده که دیگه داره گند میزنه راستی چجوری گفته میزان فروش محصولات خانگی ما خوبه و یکی از نقاط قوت ماست؟ مگه آمارها نشون نمیده فروش هی داره کم میشه؟
ســلام
[align=center]تاپیک آپ شد.[/align]
[align=center]درآمد کمپانی WWE در سال گذشته و امسال و مقایسه آن[/align]
[align=center]درآمد تلوزیونی در سال گذشته در آمریکای شمالی 103.5میلیون دلار و امسال 70.5 میلیون دلار . . . رو به کاهش
درآمد محصولات خانگی ( Home video )در سال گذشته 8.6 میلیون دلار و امسال 11.5 میلیون دلار . . . رو به افزایش
درآمد حاصله از طریق سایت کمپانی در سال گذشته 4.5 میلیون دلار و امسال 3 میلیون دلار . . . رو به کاهش
درآمد بدست آمده از WWEShop در سال گذشته 3.4 میلیون دلارو امسال 2.4 میلیون دلار . . . رو به کاهش
همونطور که آمار نشون میده فقط در قسمت محصولات خانگی WWE پیشرفت مالی داشته.[/align]
فعلا . . .