رسلمنیـا امشـب بـه صـورت ویـژه رو ایـر خواهد رفت !
قرار است امشب ساعت 9 شب در کانال ان بی سی نیز رسلمنیا 26 را روی ایر بگذارد و برنامه های ویژه ای نیز در مورد رسلمنیا دارند .
مسئولان این شبکه اعلام کردند که مسابقه بین آندرتیکر و شان مایکل نیز بحث و پخش ویژه ای نیز خواهد داشت .
مسئولان کمپانی دبلیو دبلیو ای نیز این اجازه را دادند و نیز از این خبر بسیار خوش حال هستند .
پس امشب رسلمنیا ویژه روی ایر و در کانال NBC نیز روی ایر خواهد رفت !
RE: رسلمنیـا امشـب بـه صـورت ویـژه رو ایـر خواهد رفت !
میگم من یک سوال برام هست اگر اطلاع دارید بگید چطوریه؟
این کشتی که ما دانلود میکنیم با ریلیز های مختلف دقیقا مثل همین روی ایر میره یا اینکه نه کیفیت اونا بالا تره مثلا
1080 پی
720 پی؟
بعد یک چیز دیگه هفتگی ها و پی پی وی ها اندازه تصویرشون کشیده هست ولی هم ویدئو ها اینجوری نیستند (این جوری گفتم که متوجه حرفم بشید)
چرا؟
اینی که ما دانلود میکینم بیتریت 1200 هستش ولی اونی که مــــاهواره لایو پخش میکنه بالاترین بیت ریتی که دیدم 9000 بوده که کفم برید اونو دیدم در سطح فوق فوق HD بود رزولوشین هم فکر کنم 1080 باشه ....
بای . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m_samet71
اینی که ما دانلود میکینم بیتریت 1200 هستش ولی اونی که مــــاهواره لایو پخش میکنه بالاترین بیت ریتی که دیدم 9000 بوده که کفم برید اونو دیدم در سطح فوق فوق HD بود رزولوشین هم فکر کنم 1080 باشه ....
بای . . .
اول ممنون از جواب ولی هم ویدئو ها چی چرا اونا کیفیتاشون اونجوری که باید باشه نیست مگه وقتی هم ویدئو هارو میفروشن HD نمیفروشن؟ کیفیت هم ویدئو ها خوبه ولی چرا مثل پی پی وی ها و یا هفتگی ها نیست؟