آپـدیت مسـابقه سامـر اسـلـم !
امروز نیز سایت رسمی خبر گزاری دبلـیو دبلـیو ای نیز رسما اعلام کرده است برای هفته آینده یک شنبه نیز شو سامر اسلم نیز برگزار خواهد شد .
همچنین نیز مسابقه تازه ای نیز به پی پر ویو زیبا و هیجان انگیز نیز اضافه شده است .
این مسابقه بین بیگ شو برابر سی ام پانک ، لوک گالوز و جوی مرکوری است .
توجه داشته باشید این مسابقه نوع آن نیز هندی کپ مچ 3 برابر 1 نفر است .
همچنین باید بیگ شو در مقابل این 3 استار قدرتمند نیز ایستادگی کند .
RE: آپـدیت مسـابقه سامـر اسـلـم !
[align=center]برادر من شما خیلی بخش رو بی نظم کردین برای هر خبر دارین تاپیک جدا میزنین!!!!
الان این خبر و حبر قبلیتون رو میتونستین تو یه تاپیک بزنین!!!
در ضمن یه ذره هم به ظاهر تاپیکاتون برسین ببینین بقیه چجوری میزنن شما هم همونجوری بزنین
موفق باشین...[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Icon
امروز [size=medium]نیز [/size]سایت رسمی خبر گزاری دبلـیو دبلـیو ای [size=medium]نیز [/size]رسما اعلام کرده است برای هفته آینده یک شنبه [size=medium]نیز [/size]شو سامر اسلم [size=medium]نیز [/size]برگزار خواهد شد .
همچنین [size=medium]نیز [/size]مسابقه تازه ای [size=medium]نیز [/size]به پی پر ویو زیبا و هیجان انگیز [size=medium]نیز [/size]اضافه شده است .
7 تا نیز برای سه خط؟
لطفا تو جمله بندی دقت کنید.
[align=center]دوست عزيز
اولا خبر هايي كه شما ميزاري اقلب تكراري و خلاصه هستش
دوما اين سايت مديران بخش اخبار داره كه اونها زودتر از شما خبر ها رو ميذارن[/align]
من حرف The Proud را قبول دارم و به نظرش احترام می گذارم و این دفعه چند خبر را روی یک تاپیک می زنم اما من حرف شما را قبول ندارم من قبل زدن هر تاپیکی چک می کنم و تا خبر ها تکراری نباشه .
اگر تند بودم ببخشید .:30:
حرف شما دوست عزيز اصلا تند نيست كه؟
براي مثال نتايج هاس شويي كه تويه هفته پيش گذاشتين تكراري بود و مديران خود اون رو همراه با اخبار كاملش رو گذاشته بودن...
حالا هم كه حرفي نيست . بي احترامي هم به كسي نشده
خواسته ي من و بقيه دوستان اينه كه اگه ميشه از اين به بعد در زدن اينجور تاپيك ها بيشتر دقت كن
با تشكر از تو دوست عزيز