آپدیت بر روی کین و آندر تیکر/بازی شو راو/محل برگزاری اسمک دان/و...
[align=center][size=medium]محل برگزاری اسمک دان[/size]
تپینگ اسمک دان به تاریخ 23 نوامبر سال 2010 که قرار هست در فلوریدا برگزار بشه و در آرنا تاریخی این شهر در حال فروختن بلیت های این رویداد از شو اسمک دان هستند بلیت های این رویداد در روز 18 سپتامبر به فروش خواهد رسید
و همینطور بلیت های تپینگ اسمک دان به تاریخ 26 اکتبر که قرار هست در شهر Milwaukee, Wisconsin. در 28 آگوست سال 2010 به فروش خواهد رسید
[size=medium]بازی مشخص شده ی شو راو[/size]
کمپانی دبلیو دبلیو ای داره روی یک مین اونت بسیار بزرگ براای راو فردای سامر اسلم برنامه ریزی میکنه که در اون قرار هست جان سینا به همراه برت هارت به مصاف کریس جریکو و ادج بره
[size=medium]آپدیت بر روی کین و آندر تیکر[/size]
همونطور که میدونید این چند وقت دائم در مورد استوری کین و تیکر و نحوه ی برگزاری اون صحبت میشه اما جدیدا یکی از سایت های خبری خبری رو اعلام کرده که به همه ی شایعات پایان میده و قاعدتا هم در آخر همین استوری اجرا میشه در این استوری گفته شده که تیکر در سامر اسلم برمیگرده مثل سال قبل و بعد هم در نایت آف چمپیونز کین رو در یک کسکت مچ چلنج میکنه و ریمچ این دو استار هم در پی پی وی هل این سل در یک بازی هل این سل مچ خواهد بود و قرار هست این دو استار به مصاف هم برند[/align]
RE: آپدیت بر روی کین و آندر تیکر/بازی شو راو/محل برگزاری اسمک دان/و...
نقل قول:
جان سینا به همراه برت هارت به مصاف کریس جریکو و ادج بره
[align=center]س از شواهد معلوم به احتمال قوی تیم راو با خیانت این دو استار به ان اکس تی میبازه!!!
البته من تو چند جا خوندم که شاید جای رندی با برت هارت عوض بشه!!![/align]
RE: آپدیت بر روی کین و آندر تیکر/بازی شو راو/محل برگزاری اسمک دان/و...
نقل قول:
لبته من تو چند جا خوندم که شاید جای رندی با برت هارت عوض بشه!!!
احتمال اینکه این کار انجام بشه بسیار کم هست جون رندی خودش تایتل شات داره ولی من هم موافقم که احتمال داره تیم جان سینا ببازه برای بیش از حد بزرگ کردن نکسوس هم ببازه و همینطور احتمال خیانت این دو استار هم هست