ستاره هایی که احتمال هیـل شدنشان در آینده بالاست (مقاله)
ســلام
[align=center]بسیاری از افرادی که در حال حاضر به کشتی علاقه مند هستند و سالهاست که این مسابقات را نگاه میکنند،روی یک نکته با هم،هم عقیده هستند.این عقیده این است که کمپانی WWE در حال حاضر تا حدود زیادی کسل کننده و بی هیجان دنبال میشود و کمپانی باید زودتر فکری در این مورد کند.برای بهبود این وضعیت کمپانی چند راه دارد که یکی از آنها بازگشت فوق ستاره هایش از مصدومیت است.کار دیگر هم ایجاد استوری لاینهای جذاب و دیدنی است و همینطور راه های دیگر.
اما در حال حاضر سریعترین و دم دست ترین ابزار WWE برای تحول در مسابقات و ایجاد یک چالش جدید و جذاب برای مخاطبینش تغییر کاراکتر استارانش است.
تو این بی خبری کشتی کج و نبود خبر،بد ندیدم که یه مقاله ی دیگه رو براتون ترجمه کنم و با هم یه بررسی کنیم.این مقاله در مورد استارانی که در کمپانی WWE حضور دارند و احتمال داره که به نقش هیل تبدیل بشند،نوشته شده.
البته در عین اینکه احتمال هیل شدن این استاران هست،نظر مردم و هواداران کشتی کج هم در اون دخیل هست.این مقاله بر اساس شرایط کمپانی و نظر هواداران در یکی از سایتهای معتبر ایالات متحده نوشته شده است.[/align]
[align=center]با هم به لیست افرادی که بیشترین احتمال تغییر کاراکترشان در آینده وجود دارد نگاهی میندازیم[/align]
[align=center]گزینه ی اول John Cena
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]جان سینا بزرگترین Babyface حال حاضر WWE که بحث های زیادی در مورد منفی شدن وی میشود.وی در حال حاضر فیس اول کمپانی است.برای سالهای زیادی ما وی را در این نقش و کاراکتر دیده ایم.کاراکتری که به سوپـ ـر من (عبارت بکار برده شده) تعبیر شده است.سوپـ ـر منی که می گویند شانس را شکست خواهد داد!
در دو سال گذشته در اکثر اوقات ما وی را با کمربند و یا طالب کمربند دیده ایم.وی مدتهاست که فیس اول کمپانی است و این تا حدودی برای هواداران کشتی تکراری شده است.به اعتقاد بسیاری از کارشناسان حالا وقتش رسیده تا جان سینا هم به کاراکتر هیل تغییر کند.امری که هم برای او،هم برای کمپانی و هم برای هواداران چیزی جزء سود دربر نخواهد داشت.در این مورد ایده های زیادی وجود دارد: حمله سینا به آندرتیکر،رهبری گروه نکسوس بوسیله ی سینا،داشتن رمپـیـجی مثل هیل ها و . . .[/align]
[align=center]گزینه ی دوم Triple H
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]ترایپل اچ در مکان دوم این لیست وجود دارد.شایعات بسیاری در چند سال گذشته وجود داشته که ترایپل اچ به نقش هیل تغییر خواهد کرد.شایعه ای که نزدیک به وقوع است و این تغییر میتواند برای او خوب باشد.
پس از چندین ماه غیبت برای فیلم برداری و همچنین مصدومیت او احتمالا پاییز به Raw باز خواهد گشت.صحبت از این است که مشخص خواهد شد که در دوران غیبت این مرد حامی گروه نکسوس بوده و بعد از بازگشت هم به حمایت از آنها ادامه خواهد داد.ایده ای که میتواند جذابیت های زیادی داشته باشد.
اما ایده ی دیگر این است که او باز خواهد گشت و برای انتقام دوستش شان مایکل از آندرتیکر،به مصاف آندرتیکر در رسلمانیا 27 خواهد رفت.این ایده هم جذاب خواهد بود.باید منتظر بازگشت ترایپل اچ باشیم.[/align]
[align=center]گزینه ی سوم Christian
[align=center]بله،باورش سخت است ولی احتمال انجام شدنش وجود دارد.کریستین در گذشته نشان داده که از پس این نقش(هیل)به خوبی بر خواهد آمد.وی برای مدتی با Edge تیم بود و دوران خوبی داشت.اخیرا در اسمکدان کریستین باختهای زیادی داده است و وی بسیار ناراحت و از این باختها سرخورده است.کریستین میتواند برای بار دوم در این نقش موفق باشد.این حرکت میتواند بیشتر از همه برای خود وی خوب باشد تا به مسابقات مهمتر راه پیدا کند.دشمنی هایی که شاید برای او اتفاق بیفتد،از این قرار است:
دشمنی وی با Rey Mysterio و یا دشمنی وی با Kofi.شاید دشمنی کوچکی با آندرتیکر یا شاید ما ببینیم که کریستین از جک سواگر حمایت خواهد کرد.
[/align]
[align=center]گزینه ی چهارم MVP
[align=center]مثل اینکه MVP هم اکنون در Dog house قرار دارد.مدتهاست که خبری از او در مسابقات اصلی WWE نیست و وی در بک استیج یا در دارک مچ ها و یا در نمایشهای متفرقه ای که از تلوزیون پخش نمی شوند حضور دارد.سالهای قبل MVP در چندین مسابقه ی مهم حضور داشت و در بعضی از کمربند ها هم رقابت داشت.همچنین وی در اسمکدان هم سابق موفق بود و همه ی ما میدانیم که MVP در نقش هیل موفق تر است و در این نقش خود او هم استعداد بیشتری دارد.
اما دوران افت MVP از جایی شروع شد که او به نقش Face تغییر کرد و به برند اسمکدان انتقال یافت تا یه کلی زیر سایه برود.MVP پتانسیل این را دارد که در یک دشمنی با Rey Mysterio و یا برای گرفتن کمربند IC در مقابل Kofi قرار گیرد و به روزهای خوبش بازگردد.
[/align]
[align=center]دیگر کاراکترهایی که احتمال هیل شدنشان زیاد است:[/align]
[align=center]Kofi Kingston
Michael Cole
Kane
Melina[/align]
فـعلا . . .
RE: ستاره هایی که احتمال هیـل شدنشان در آینده بالاست (مقاله)
بهترين گزينه جان سينا هست ... ديگه محبوبيتش تكراري شده.
وينس بايد اين ريسك رو بكنه شايد درامد محصولات شاپ كمپاني كم بشه اما در عوض پول بيشتري از حضور تماشاگران در ارنا به جيب ميزنه...تريپل اچ هم احتمالش خيلي كمه حداقل تا بعد از بازگشتش هيل نميشه و بايد 2-3 ماهي از بازگشتش بگذره حداقل.
اینطور که معلمومه کمپانی اصلا نمیخواد سینا رو هیل کنه...
هیچ استوری لاین خوبی هم در نظر نیست الان
ولی هانتر احتمالش بیشتره که هیل بشه...مخصوصا حالا که تغییر قیافه داده
[align=center]جان سینا بهترین و پر طرفدار ترین گزینه هست من شرط میبندم اکثر مردم حاضر در آرنا منتظر همچین موقعی هستن که بیان هو ش کنن مطمئنم به همشون حال میده:4:!!!
کین هم که احتمال هیل شدنش دیگه از 100 هم زده بالا:4:!!!![/align]
[align=center]سلام .. .
کین که همین الانش هم واسه کمپانی هیله
و با اینکه خیلی تو ارنا تشویق میشه ,
ولی واسه دبیلو دبلیو ای هیل هست
والان اگه سینا هیل بشه فیلم هاش و
تی شرت هاش و محصولات دیگش فروش نمیره
و هیچ بچه ای دیگه نمیاد تیشرت جان سینای
هیل رو بخره, واسه تریپل اچ هم تقریبا همچین حالتی
هست ولی احتمال هیل شدن تریپل اچ بیشتره و خودش
هم از هیل خیلی خوشش میاد.
بای . . ..[/align]
نقل قول:
ولی احتمال هیل شدن تریپل اچ بیشتره و خودش
هم از هیل خیلی خوشش میاد.
آخ هیل تریپل خیلی هال میده هی بهش چمپ میدن طولانی مدت به امید 20 بار قهرمانی:4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Proud
[align=center]جان سینا بهترین و پر طرفدار ترین گزینه هست من شرط میبندم اکثر مردم حاضر در آرنا منتظر همچین موقعی هستن که بیان هو ش کنن مطمئنم به همشون حال میده:4:!!!
4:!!!![/align]
سینا همین الانشم داره بوو میشه تو F4W رندی و اج از شنیدن صدای تماشاگرا که فریاد میزدن Cena **** تعجب کرده بودن.
در ضمن الان بهترین وقته که سینا با پیوستن به نکسز هیل بشه.
حیف نیست عمو سینا به این بامزه ای هیل بشه... فیس گوگولی مگولی!
هیل شدن تریپل اچ خیلی خیلی عالیه، بهترین دوران کریرش تو هیل بودنش بوده. کریستچن هم خوبه هیل بشه با اج تگ تیم رویائی شون رو دوباره راه بندازند واقعا حیفه این دو نفر تو کمپانی باشند بعد تگ تیم چمپ دست یک گروه دیگه باشه. ام وی پی هم بدرد نمیخوره بجای اینکه کندی رو اخراج کردن باید ام وی پی رو مینداختن بیرون، بدرد ان اکس تی میخوره!
واقعا اگه جان سینا هیل بشه خیلی خوبه دیگه من از فیس بودن سینا خسته شدم .:26:
من دوست دارم کریستین فیس بمونه و تریپل اچ هم هیل بشه .:34:
سینا با وجود این که الان نقش مثبت داره, از طرف تماشاچی ها هو می شه... WWE تو پخش تلوزیونیش صدای تشویق بهش اضافه می کنه.
به نظر من هم سینا و تریپل ایچ باید هیل بشن. تریپل ایچ برای این که بهترین شخصیت هیلی هست که WWE تا حالا به خودش دیده و نقشش رو خیلی خوب بازی می کنه.
سینا هم برای این که خیلی ها از این مسخره بازی خسته شدن. من یادمه از سال 2006 این یه طرف کمربند WWE بود... !
ممنون.
موفق باشین.