مادربزرگ امینم: ریحانا و امینم میتوانند زوج خوبی برای زندگی باشند
سلام....
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]مادربزرگ امینم رپر بزرگ در سخنان جدید خود گفته است که ریحانا و نوه اش امینم میتوانند زوجه خوبی برای زندگی با هم باشند.او در این مورد گفته : " نوه ی من یه پسره خیلی خوبیه.یه پسر خوب با چشم هایه آبی زیبا و رفتاری خوب و دلربا.من وقتی اونو بغل شخصی به نام ریحانا میبینم یه چیزه خاصی رو درک میکنم که اینا برا هم ساخته شدن.ریحانا میتونه شریک خوبی برای مارشال( اسم اصلی امینم) باشه.اما من به مارشال نمیگم که الان بره باهاش رفیق شه.اون میتونه هروقت خواست این کارو انجام بده و الان از زندگیش لذت ببره. من مطمئمنا که اگه ریحانا بخواد پسرم با علاقه با او رابطه برقرار میکنه.اونا الان از پشت تلفن با هم صحبت میکنن و شعر میگن.من میدونم که نوه ام ریحانا را دوست داره ولی در مورد ریحانا نمیدونم." این سخنان در حالی است که ریحانا با مت کمپ در رابطه است و رابطه ان ها خوب هم هست.[/align]
با اجازه....
RE: مادربزرگ امینم: ریحانا و امینم میتوانند زوج خوبی برای زندگی باش
حسین جان دستت درد نکنه بابت خبر
به نظر من اصلا به هم نمیان
امینم با ریحانا !!!
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم ریحانا اصلا از امینم بزرگتر باشه.هر چند سن واسه اونا مهم نیست.
من که به شخصه از قیافه این ریحانا و رفتارش اصلا خوشم نمیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsalan
امینم با ریحانا !!!
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم ریحانا اصلا از امینم بزرگتر باشه.هر چند سن واسه اونا مهم نیست.
جناب آقای ارسلان ریحانا 22 سالشه ولی امینم 37 سالشه :70::4:
ولی تو این عکس که حسین گذاشته ببینید ریحانا چه ذوقی کرده که با امینم عکس انداخته :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Shadow
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arsalan
امینم با ریحانا !!!
جناب آقای ارسلان ریحانا 22 سالشه ولی امینم 37 سالشه :70::4:
ولی تو این عکس که حسین گذاشته ببینید ریحانا چه ذوقی کرده که با امینم عکس انداخته :4:
قربونت پژمان جان
گفتم که فکر کنم بزرگتر باشه،آخه خدایی قیافش رو نیگا خیلی از سنش پیرتر میزنه :4:
حیفه امینم که با این . . .
اصلا به هم نمیان این ریهانا اخلاقش اصلا باحال نیست قیافشم که تابلو هست حیفه امینم که با این دوست شه