حرف های جدید و جنجالی جاستین بیبر در مورد دختر رویاهایش !
سلام....
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[size=x-small][align=center]کتی پری عکس سمت راست - چری کول عکس سمت چپ[/align][/size]
[align=center]جاستین بیبر خواننده جوان هالیوود سخنانی را در مورد دختره روهایاش زده که به این صورت است: " چری کول و کتی پری 2 تا از هــــ.ات ترین دختر هایه روی کره زمین هستن.و خیلی هم خوب با این قضیه کنار اومدن.اگه سنه من یکم دیگه زیاد تر بود خیلی دوست داشتم با یکی از این 2 تا قرار بزارم.الانم خیلی دعا میکنم ورژن کوچت تره این 2 تا رو پیدا کنم.فکرشو بکن مخلوطی از چری و کتی.عجب چیزی بشه! به نظر من اگه اینا بیان و قضاوت کنن که کدومشون از اون یکی بهتره خیلی میتوهه به من کمک کنه که یک دختر شبیه کسی که بهتره پیدا کنم.به نظر من اونا باید یه روز با من برای شام به بیرون بیان و به من کمک کنن که این کار رو انجام بدم و یه کسی رو مثل خودشون برای خودم پیدا کنم. "[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
با اجازه.....
RE: حرف های جدید و جنجالی جاستین بیبر در مورد دختر رویاهایش !
با این اوضاع بهش بد نمیگزره
فعلاً با کیم کرداشیان میچرخه :|
- پسره با این سنّش چقد هیـ ـزه ! :4:
نیس حالا ما نیستیم ! :4:
خدایی خیلی باحاله:55:
با همه سرشاخ میشه فکر میکنه خیلی گندست..:4: یه طرف بیاد اینور یه حالی بهش میدیم:4:
این بچه باید مراقب باشه بلندش نکنن نه اینکه بیاد از دختر هایه مورد علاقش صحبت کنه:4:
دختر رویاهای ما هم شده هدیه تهرانی و نیکی کریمی
ولی خیلی پر رو روکه رو نیست سنگ پای قزوینه
بچه هنوز شاشش کف نکرده , دختر مردمو میخواد بلند کنه ... !
اگه این تو ایران بود :55: ... خودشو بلند میکردن ... خیلی هم سفیده :5: ... قزوینجلس ! :53:
بای .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
با این اوضاع بهش بد نمیگزره
فعلاً با کیم کرداشیان میچرخه :|
نه کیم میخواد خواهرش رو به این قالب بکنه وگرنه چوچول JB در برابر عظمت صندوق عقب کیم :24:چیزی نیست و یه موقع از اون فکرا نکنید .
نقل قول:
نه کیم میخواد خواهرش رو به این قالب بکنه وگرنه چوچول JB در برابر عظمت صندوق عقب کیم چیزی نیست و یه موقع از اون فکرا نکنید .
جون من بگو پس از كدوم فكرا بكنيم؟:4:
آقا بريم رو مخش يه كنسرتي چيزي اينجا بزاره؟:4:
جاستين بيبر سر كوچه هاي شما:4:"كپي رايت ساسان:4:"