مجازات روزه خواري در دبي !
طبق ماده 313 از قانون شماره سه فدرال امارات ، اصلاح شده در سال 2006 در باره مجازات اقدامات مغاير با شوونات مذهبي، روزه خواري بي حرمتي به مسلمانان تلقي شده و فرد خاطي مجازات خواهد شد.
ايرنا: پليس دبي از شهروندان خواست تا با رعايت قوانين و احترام به شوونات اسلامي از خوردن، آشاميدن و استعمال دخانيات در ملا عام در ساعات قبل از افطار خود داري کنند و نسبت به مجازات يک سال حبس و يا جريمه 545دلاري روزه خواري در ملاء عام هشدار داد.
ماه مبارک رمضان از ديروز (چهارشنبه) در کشور امارات رسما آغاز شده است .
روزه خواري در ملاء عام در امارات يک سال حبس و يا دو هزار درهم (545 دلار) جريمه نقدي در پي خواهد داشت.
پليس دبي ضمن تاکيد بر اجراي اين قانون در سال جاري از مردم نيز خواسته تا در صورت مشاهده اين گونه تخلفات موارد را به پليس گزارش کنند.
در سه سال گذشته 24 نفر به جرم روزه خواري در ملاء عام در دبي دستگير شده اند.
اگه اسلام کاملترین و بهترین دنیاس(از نظر بعضیا) چرا همه چیزش زوریه ؟! , من خودم امروز میخواستم غذا بخرم همه ی رستورانا بسته بود واقعا اعصابم خورد شده بود این چیزا که نمیشه زوری باشه هر کی دلش بخواد میگیره هر کی هم دلش نخواد نمیگیره !
RE: مجازات روزه خواري در دبي !
نقل قول:
اگه اسلام کاملترین و بهترین دنیاس(از نظر بعضیا) چرا همه چیزش زوریه ؟! , من خودم امروز میخواستم غذا بخرم همه ی رستورانا بسته بود واقعا اعصابم خورد شده بود این چیزا که نمیشه زوری باشه هر کی دلش بخواد میگیره هر کی هم دلش نخواد نمیگیره !
چرا فحش ميدي؟!
بايد بگيري
زوريه آقا
بگير
نگيري فحش ميدم:4:
من 15 روز نميگيرم 15 روز ميخورم:24:
يه نكته كه چند وقت پيش داشتم بهش فكر ميكردم اين بود:
كه اگه يه زماني حضرت وليعصر ظهور كنه اين آخونـ* دا درجا ميگن اين كافره و دين جديد اورده ميكشنش:4:
[size=small]واقعا مسخرست.
مگه زوریه.هر کسی میخواد روزه بگیره بیگره اونی که میخواد نگیره نگیره.
نباید کل جامعه رو زور کنن.
این هم از اون دست خرافات آخوندهاست.
[/size]
البته به نظر من تا حدودی حرکتشون درسته چون تو خیابون و جاهای عمومی تعداد روزه دارا کم نیست و دیدن روزه خواری تو ملع عام برای روزه دارا سخته و باید به فکر اونا هم بود . و منظور اینا فقط تو مکان های عمومی هست و نمیان کسی رو از خونش بکشن بیرون که چرا داری روزه خواری میکنی . تازه ایران فک کنم مجازاتش از بقیه ی کشور های اسلامی سبک تره و فقط 10 روز زندان داره .
سلام . .
البته حبس نباید کسی که روزه نمیگیزه بکشه
فقط فکر کنم یه تذکر ساده بتونه جریان رو حل کنه
چون اگه زور بالا سر آدم باشه آدم نسبت به خلاف
حریص تر میشه و دوست داره بیشتر انجامش بده....
پیروز باشید...
من نمیدونستم تو ایران هم مجازات داره بچه ها پس اگه منو گرفتن حلالم کنید
البته من هم با عقاید بیشتر دوستان موافقم ولی خوب چه میشه کرد اینجا ایرانه و ما هم مردم این کشور اسلامی و باید رعایت کنیم
doostaye khoobam
shoma darin keshvari ro naghd mikonin ke na eslame vaghe`ee dare va na ghavanine eslami