خبر فوری: تریپل اچ امشب در سامر اسلم باز میگردد
[align=center][size=medium]خبر فوری: تریپل اچ امشب در سامر اسلم باز میگردد[/size]
همونطور که میدونید تریپل اچ استار محبوب و 13 بار قهرمان جهان کمپانی دبلیو دبلیو ای بعد از رفتن به مرخصی دچار مصدومیت شدیدی در پشت صحنه ی فیلم هاش شد و خبر های هاکی از اون میگفت که اون تا سال دیگه هم به رینگ بر نخواهد گشت اما تیتر اول سایت های الان خبری بازگشت تریپل اج در پی پی وی امشب سامر اسلم هست و دلیل این تیتر هم این هست که HHH بلیط وی آی پی رو در سامر اسلم دارا هست و از ظاهر خوبی هم برخوردار هست و به نظر نمیاد که مصدوم باشه و با توجه به اینکه تعدادی از مردم هم از او پرسیدند که آیا ممکنه تو نفر 7 تیم جان سینا در برابر نکسوس باشی؟ و اون در جواب گفته که شاید کسی چه میدونه و خبر نگار نویسنده ی خبر هم میگه که من طبق مکالمه ای که با او داشتم این سوال رو از او پرسیدم که کی به رینگ بر میگرده و اون در جواب گفته که من خیلی دوست دارم سریع تر به رینگ برگردم و الان هم از نظر بدنی مشکلی ندارم و حالم خوبه و من به بازگشت زود هنگامم امیدوارم[/align]
RE: خبر فوری: تریپل اچ امشب در سامر اسلم باز میگردد
امشب تو ******* کانالی هست که سامر اسلم رو لایو پخش می کنه؟ اگه هست اسمش رو بگید
[align=center]منم این خبر رو دیده بودم چند تا عکسم گذاشته بود.
یه عکس هم بود که فیگور گرفته بود!:4:
همون طور که آرش خان گفت تنها کانالی که تو ایران باز میشه با کارت و نشون میده OSN Cinema 3 هست از پکیج شوتایم
ساعت 4:30 صبح [/align]
[align=center]امشب رو هم که میخواستم بگیرم زود بخوابم ، با این خبر باید بشینم لایو بازگشت هانتر رو ببینیم.
[/align]
فعلا ...
دوستان فک کنم اشتباه میکنید اخه من خودم تو شبکه ی sky sport3 تبلیغشو دیدم الان هم دوباره تبلیغشو کرد
شما کجایی که اسکای اسپورت واست باز میشه؟[hr]
واسه من با دستگاه میکرو همه جا باز شده الا همین اسکای ها!
از هرکی پرسیدم میگه تو ایران نمیشه.حالا با اینترنتو اینا شاید
اگه دي وي بي داشته باشيد،با خريد cccam ميتونيد تمام كانال هاي هاتبرد،از جمله اسكاي اسپرت رو باز كنيد.