کامنت های درو مکینتایر/آپدیت بر روی دی وی دی های سینا
[align=center][size=medium]کامنت های درو مکینتایر[/size]
یکی از روزنامه های اسکاتلندی در چاپ آخر خودش در مورد دستگیری تیفانی در هتل در لس آنجلس در هفته ی پیش نوشته بود و در مورد جزئیات حمله ی تیفانی به همسرش درو مک اینتایر که توسط خدمت کار هتل دیده شده و سریعا گزارش شده گزارش جامع و با جزئیات کامل تهیه کرده بود که این گزارش هم جزو دلایل رسوایی کمپانی دبلیو دبلیو ای و همینطور اخراج این دیـ.وا ازکمپانی شده حمله ی تیفانی به همسرش در تاریخ 8 آگوست اتفاق افتاد
ور در این مورد هم درو مک اینتایر قهرمان سابق اسکاتلندی کمربند بین قاره ای هم حرف هایی زده ککه میتونید اون ها رو در روبرو ببینید: این موضوع صد درصد یه سوتفاهمه من الان نمیتونم چیزی بگم ولی به زودی پرده از روی همه چی بر خواهم داشت
[size=medium]آپدیت بر روی دی وی دی های سینا[/size]
مثل اینکه کمپانی دبلیو دبلیو ای تصمیم گرفته که حالا که کار هوم ویدیو جریکو تموم شده کار جدیدی رو بر روی سینا آغاز کنه استاری که در این کمپانی بهش بسیار بها داده میشه ولی زیاد از اون هوم ویدیو نمیسازن و اغلب هوم ویدیو هایی که از این استار ساخته شده اند کار های زیبایی از آب در نیومدند اما کمپانی دبلیو دبلیو ای تصمیم گرفته که اینبار کار کتفاوتی رو از سینا بیرون بده این بار در 3 دی وی دی اسم این هوم ویدیو هم: The John Cena Experience گزاشته شده [/align]
RE: کامنت های درو مکینتایر/آپدیت بر روی دی وی دی های سینا
[align=center]از نظر من دبلیو دبلیویی هر کاری هم بکنه نمیتونه از این سینا یه هوم ویدیو درست و حسابی بسازه ولی به طور مثال از جف خیلی قشنگ هوم ویدیو ساخته(زمانی که بود)هوم ویدیویی رو هم که از کین بیرون داده واقعا فوق العاده است این هوم ویدیو جریکو هم باید چیز خوبی از آب در اومده باشه!!![/align]
چرا رندی هوم ویدیو نداره؟
نقل قول:
چرا رندی هوم ویدیو نداره؟
نمیدونم ولی تا اونجایی که خبر دارم کمپانی دبلیو دبلیو ای قرار هست هوم ویدیویی رو هم برای این استار بسازه
بابا اینا هم دیگه شورشو در اوردم این همه استار هستن هم ویدئو ندارن این مگه چه چیز جدید داره که هم ویدئوش هم میخوان بسازن فکر کنم از هم ویدئو جان موریسون هم مسخره تر بشه..... همه چیز سینا اون از 2 تا هم ویدئو قبلیش که انگاری ....
میگم هم ویدئویی رو که پارسال بحثش بود مال DX کی میاد؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]