اخبار تپینگ راو به تاریخ: 8/23/2010
[align=center]خب دوستان همینطور که میدونید کمپانی دبلیو دبلیو ای دیشب دو تا از شو های راو رو ضبط کرد شو اول که مربوط به 18 آگوست رو آقا مهرداد آماده کردند و دارند میزارند اون اخبار رو میتونید در این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ببینید و حالا میرسیم به اخبار راو 23 آگوست اخبار رو در زیر میتونید ملاحظه کنید[/align]
[align=center][size=medium]اخبار تپینگ راو به تاریخ: 8/23/2010[/size][/align]
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center][size=medium]Sheamus opens RAW [/size][/align]
[align=center]خب آهنگ شیموس زده میشه و اون با کمربند دبلیو دبلیو ای چمپین به رینگ میادو اون میگه که رندی اورتون دیگه هیچ وقت شاتی رو از کمربند اون نمیگیره که صدای اومدن یک ایمیل از جنرال منیجر راو میاد و مایکل کول به جایگاه مخصوص میره برای خوندن ایمیل جنرال منیجر راو به شیموس میگه که من به تو این قدرت رو میدم که خودت حریف خودت رو در نایت آف چمپیونز سر کمربند دبلیو دبلیو ای چمپین انتخاب کنی[/align]
[align=center][size=medium]The first match: Edge vs. R-Truth[/size][/align]
[align=center]در این بازی ادج تونست با زدن یک اسپیر آرتروث رو ببره و بعد از بازی هم میکروفون رو گرفت و حرف هایی در مورد شیمس زد[/align]
[align=center][size=medium]
WINNER: EDGE[/size][/align]
The Great Khali vs. Chris Jericho [/size][/align]
[align=center]بازی دومی که برگزار شد بازی بین گریت کالی و کریس جریکو بود که جریکو تونست با اجرای والز آف جریکو برنده بازی بشه اون هم بعد از بازی میکروفون رو گرفت و از شیمس خواست که اونو انتخاب کنه و بعد هم کالی اون رو از رینگ به بیرون انداخت
[/align]
[size=medium][align=center]WINNER: CHRIS JERICHO[/align][/size]
[align=center]بعد از این بازی جلیان هال به رینگ اومد و شروع به خوندن کرد که در اواسط خوندن اون ملینا به رینگ اومد و طرفدار ها رو از صدای اون نجات داد و بعد هم با اجرای فینیشرش بر روی جیلیان تونست از عنوان خودش دفاع کنه بعد از بازی لی کول به رینگ اومدند و ملینا رو زدن و از اون شات تایتل خواستند[/align]
[align=center][size=medium]backstage[/size][/align]
[align=center]در بک استیج د میز رو میبینیم از اون پرسیده میشه که برای چی کیفت رو کش نکردی در سامر اسم و اون در جواب میگه که من میخواستم کیفم رو در مقابل شیمس کش کنم ولی جان سینا من رو به فکر تیم دبلیو دبلیو ای انداخت و من رو آورد تو تیم سینا به خاطر این کارش تقاص پس میذه و بعد از گفتن این حرف ها هم میره[/align]
[align=center][size=medium]Nexus comes out[/size][/align]
[align=center]نکسوس هم به رینگ میان و در مورد سامر اسلم صحبت میکنن وید برت هم خواهان شات تایتلی هست که به خاطر اون سیزن یک رو قهرمان شد اما جی ام میگه که همچین چیزی دیگه وجود نداره و اون نمیتونه شات تایتلی در مقابل سیمس داشته باشه و همه چیز بین اون و شیمس تموم شده[/align]
[align=center][size=medium]John Cena vs. The Miz[/size][/align]
[align=center]این بازی به خاطر دخالت دنیل برایان دی کیو شد برایان به رینگ اومد و میز رو زد و بعد اون رو به سمت سینا فرستاد و سینا یک ایتود ادجاسمنت بر روی اون اجرا کرد و بعد هم دنیل برایان کراس فیس رو روی میز اجرا کرد[/align]
[align=center][size=medium]WINNER: NO CONTEST[/size][/align]
[align=center][size=medium] Vladimir Kozlov and Santino Marella Vs. The Usos[/size][/align]
[align=center]این بازی با برتری سانتینو مارلا و کازلاو به پایان رسید و بعد از بازی تامینا با مارلا لـ.ب گرفت[/align]
[align=center][size=medium]winner: Vladimir Kozlov and Santino[/size][/align]
[align=center][size=medium]Randy Orton vs John Morrison vs Ted DiBiase[/size][/align]
[align=center]رندی تونست بازی رو با اجرای یک rko از بالای تاپ ترن ببره و بعد هم به دیبیاسی یک rko زد [/align]
[align=center][size=medium]winner: Randy Orton[/size][/align]
Sheamus pick his opponent[/size][/align]
[align=center]خب شیمس به رینگ میاد و داره آماده میشه که حریف خودش رو در نایت آف چمپیونز مشخص کنه شیموس میکروفون رو میگیره و میگه که من میخوام این شانس رو به زک رایدر بدم رایدر به رینگ میاد و یک کیک دریافت میکنه و بعد هم شیمس فینیشرش رو اجرا میکنه شیمس میکروفون رو میگیره و میگه که من همین بلا رو سر تو نایت آف چمپیونز میارم و میگه که رایدر شانسی برای بردن نداره بعد آهنگ وید برت زده میشه و اون شات خودش رو برای کمربند دبلیو دبلیو ای چمپین میخواد شیمس هم داره جواب میده که صدای اومدن یک ایمیل میاد مایکل کول به جایگاه مخصوص میره و میگه که جنرال منیجر اعلام کرده که کمربند دبلیو دبلیو ای چمپین باید توسط شیمس در سامر اسلم دفاع بشه در یک بازی six pack challenge که در اون باید شیمس با رندی اورتون جان سینا وید برت ادج و جریکو بازی کنه و بعد از اعلام این خبر سینا رندی و بقیه هم میان و با برت و شیمس در گیر میشن که در آخر رندی اورتون با احرای یک rko بر روی جان سینا تنها در رینگ وای میسته[/align]
[align=center][size=medium]Dark Match[/size][/align]
[align=center]دارک مچ این شو راو هم که یک بتل رویال بین استار های نکسوس و اسمک دان و راو بود که سینا تونست با حذف کردن سی ام پانک برنده بشه در ضمن لازم به ذکر هست که استار های برند اسمک دان و راو با کمک هم اول تمام نکسوس ها رو نابود کردند[/align]
[align=center][size=medium]winner: john cena[/size][/align]
RE: اخبار تپینگ راو به تاریخ: 8/23/2010
تاپیک به همراه دارک مچ کامل شد دوستان