حمله شدید لیدی گاگا به پاریس هیلتون. " او اصلا هنرمند نیست "
سلام....
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[size=x-small][align=center]سمت راست : پارسی هیلتون - سمت چپ : لیدی گاگا[/align][/size]
[align=center]لیدی گاگا خواننده معروف هالیوود در سخنانی جدید حرف هایه حالبی را در مورد هم مدرسه ای سابق خود پارسی هیلتون زده که به این ترتیب است : " به نظر من پارسی اصلا هنرمند نیست و چیزی از هنر نمیفهمه.این درسته که اون با من به یه مدرسه میومده ولی این دلیل نمیشه که اون چیزی از اون مدرسه فهمیده. تو اون مدرسه دختر هایه زیادی بودن مثل من , نیکی و پاریس ..خیلی ها واقعا هنرمند بودن..خیلی ها چیزی حالیشون نمیشد و خیلی ها هم آخرش معتاد شدن...این به خوده اونا برمیگشت..پارسی یکی از اونایی بود که چیزی از هنر حالیش نمیشد.من تو اون مدرسه خیلی باهوش بودم و اصلا با این دختر هایه بلوند و سوسول نمیگشتم...من چیزه دیگه ای ندارم که بگم "[/align]
با اجازه...
RE: حمله شدید لیدی گاگا به پاریس هیلتون. " او اصلا هنرمند نیست "
اینم دیگه خیلی احساس گندگی میکنه:26: تو اون روحت Akon که این عطیقه رو کشف کردی:26: البته اگه بخوایم نقاط قوت اینا رو بررسی کنیم پاریس یه چیزایی داره که هنر گاگا رو میخوره قیافه و استیل H*T:24:
پاريس تو بازيگري به نظره من عاليه و خيلي ميتونه پيشرفت كنه , فيلم home of wax فوق العاده بود همه رو به وجد آورد البته نه از لحاظ بازي :4:
منظورت House Of Wax هست دیگه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HARD-METAL
منظورت House Of Wax هست دیگه ؟
بله برادر , چون ماله 5 سال پيش بود فراموش كرده بودم , شما عفو كنيد :70:
عكسي از هنرنمايي پاريس در اين فيلم
http://aks98.com/images/dnxg4rxnxriz6bsc8m0v.jpg
خود گاگا تو یکی از مصاحبه هاش همین چند روز پیش گفته بوده که کوکائین مصرف میکرده خیلی هم ریلکس این موضوع رو بیان کرده بود:) حالا درسته تازه داره آیکان میشه ولی خوب معلومه تو مدرسه خیلی بهش سخت گذشته پاریس و نیکی شاید اصلا محلی بهش نمیدادن از جفتشون هم که بیریخت تره!:11: گذاشته یه زمانی این موضوع رو بیان کنه که یه سری طرفدار داره و مدیا روش زووم کرده... یه حسادت زنان س!:26:
درسته پاريس تو خوانندگي شايد به پاي گاگا نرسه ولي لامصب يك مدل ژورنالي عاليه , همچنين سوژه عكاسان هاليوود كه بيكار نمونند
به نظر منم پاريس بازيگر خوبيه!
اینا جفتشون از هم دیگه بدتر هستن اما پاریس بازم بدتر :4:
همیشه خیلی عشوه و ناز میاد بیشتر کاراهاش مثل ادا در آوردنه :26:
ممنون
[align=center]به نظر من ليدي جان :34:
!
با ادب تر هستش چون يه سرچ تو گوگل كردم:28:
اين پاريس كلي فيلم غير اخلاقي و عكس مستهجن داره كه گاگا نداره[/align]:34: