آپدیت بر روی کریس جریکو/اتفاقات بعد از 900 اپیزود راو
[align=center][size=medium]اتفاقات بعد از 900 اپیزود راو[/size][/align]
[align=center]پس از اتمام شو ماندی نایت راو دیشب که در بوستون برگزار شد شیمس از تایتل خود در برابر تیکر و جان سینا در یک استیل کیج مچ دفاع کرد شیمس تونست با خروج از در کیج از کمربندش دفاع کنه در حالی که تیکر و سینا هم سعی بر مانع شدن شیموس برای خروج بودن بعد از بازی کین به رینگ اومد و با تیکر درگیر شد که درگیری اون ها به بک استیج کشید و گروه نکسوس هم وارد شدن و به جان سینا حمله کردند که در اون زمان تمام بک استیج راو به رینگ اومدند و نکسوس مجبور شد که از رینگ فرار کنه و در ؟آخر تمام استار های در رینگ فینشرشون رو روی وید برت اجرا کردند و راو به پایان رسید
[/align]
[align=center][size=medium]آپدیت بر روی کریس جریکو[/size][/align]
[align=center]همونطور که میدونید قرار داد کریس جریکو با کمپانی دبلیو دبلیو ای رو به اتمام هست و هنوز حرفی درباره ی تمدید این قرار داد زده نشده با توجه به این موضوع کریس جریکو دیشب در شو ماندی نایت راو اعلام کرد که اگر قهرمان کمربند دبلیو دبلیو ای چمپین نشه کمپانی رو ترک خواهد کرد این میتونه زمینه سازی برای ترک کریس جریکو از کمپانی دبلیو دبلیو ای باشه همینطور خود جریکو هم در این مورد هفته ی پیش اعلام کرده که کمپانی به من پیشنهاد تمدید داد ولی من رد کردم برای این که میخوام مدتی به استراحت و همینطور برگزاری تور با گروه فازی برم پس میشه نتیجه گرفت که کریس جریکو مایل به ترک کمپانی هست و همینطور شاید هم این موضوع بازار گرمی برای پی پی وی نایت آف چمپیونز باشه باید صبر کرد و منتظر موند تا ببینیم چی پیش میاد[/align]
RE: آپدیت بر روی کریس جریکو/اتفاقات بعد از 900 اپیزود راو
امیدوارم نره یا اگر هم بره زور برگرده چون کریس هم لایق یک خداحافظی بزرگ و خوب هست
بله :4:
نقل قول:
امیدوارم نره یا اگر هم بره زور برگرده چون کریس هم لایق یک خداحافظی بزرگ و خوب هست
بله
بله کریس جریکو هم اعلام کرده که خودش مایل به خداحافظی بلند مدت نیست و فقط میخواد کمی استراحت کنه
خیلی نا مردیه خیلی زور داره خیلی بده کریس عزیز به این خوبی وقتی این همه سال خالصانه زحمت کشید اینجوری بره خیلی داره گریم میگیره اون سالها زحمت کشیده . سالها هیل بودن رو به جون خرید ادعایی نداشت و نداره و همون بچه خاکی قدیمه . حقش بود خیلی چمپ بشه تو این سالها خیلی بهش کم لطفی کردند خدایی همه مسابقاتش رو برین دوباره ببنید میبینید چقدر قشنگ بوده . چقدر تو هوا کود بریکر زده چقدر والز اف جریکو زده خیلی داره گریم میگیره خدا نکنه بره یه روزی بره من میمیرم :10::10::10::10::10::10::10: هیچ کس این بزرگ مرد مودب رو نشناخت و همه بهش بدی کردند از مدیران کمپانی بگیر تا تماشاگران :10::10::10::10::10: حلال نمیکنم وینس رو اگه نذاره چمپ بشه چطور اون ری میستریو ی :26::26::26: باید به خاطر به دست اوردن دلش چمپ بشه یا کین اما کریس نه یه موی کریس به اون دوتا می ارزه . حیف حیف که قدر کریس رو ندونستند :10::10::10::10:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE DARKEST SIDE
نقل قول:
بله
بله کریس جریکو هم اعلام کرده که خودش مایل به خداحافظی بلند مدت نیست و فقط میخواد کمی استراحت کنه
خیلی خوبه
می دونم اینو که می گم خیلی ها شاکی می شن ولی این نظر منه
کریس چیزی از شاون کم نداره و خیلی خوب تونسته کشتی بگیره و هنوز هم بدن آماده ای داره پس نباید مثل باتیستا دور انداخته بشه
خوب می شه کریس تو رویال رامبل برگرده و بالاخره قهرمان بشه :34:
مهرشاد جان بابت اخبار هم ممنون ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayan Y2J
خیلی نا مردیه خیلی زور داره خیلی بده کریس عزیز به این خوبی وقتی این همه سال خالصانه زحمت کشید اینجوری بره خیلی داره گریم میگیره اون سالها زحمت کشیده . سالها هیل بودن رو به جون خرید ادعایی نداشت و نداره و همون بچه خاکی قدیمه . حقش بود خیلی چمپ بشه تو این سالها خیلی بهش کم لطفی کردند خدایی همه مسابقاتش رو برین دوباره ببنید میبینید چقدر قشنگ بوده . چقدر تو هوا کود بریکر زده چقدر والز اف جریکو زده خیلی داره گریم میگیره خدا نکنه بره یه روزی بره من میمیرم :10::10::10::10::10::10::10: هیچ کس این بزرگ مرد مودب رو نشناخت و همه بهش بدی کردند از مدیران کمپانی بگیر تا تماشاگران :10::10::10::10::10: حلال نمیکنم وینس رو اگه نذاره چمپ بشه چطور اون ری میستریو ی :26::26::26: باید به خاطر به دست اوردن دلش چمپ بشه یا کین اما کریس نه یه موی کریس به اون دوتا می ارزه . حیف حیف که قدر کریس رو ندونستند :10::10::10::10:
قدر کریس رو ندونستند ؟ :70:
بیدار شو دوست عزیز ! :4:
کریس جریکو رو اینترکانتینلتال کردن ، ورلد هویویت کردن ، الان هم فقط دبلیو دبلیو ای چمپ مونده .. !
ناشکری نکنید ... این همه روش کارکردند ... اما خودم انصافا از شخصیتش خوشم میاد و امیدوارم نره ! :34:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Humanoid
نقل قول:
قدر کریس رو ندونستند ؟ :70:
بیدار شو دوست عزیز ! :4:
کریس جریکو رو اینترکانتینلتال کردن ، ورلد هویویت کردن ، الان هم فقط دبلیو دبلیو ای چمپ مونده .. !
ناشکری نکنید ... این همه روش کارکردند ... اما خودم انصافا از شخصیتش خوشم میاد و امیدوارم نره ! :34:
:70: :70:
بله :::70 :4:
کریس لیاقتش خیلی بیشتر از ایناست
برای یه فرد با تجریه ای مثل کریس 6 بار ورلد چمپین بودن کمه اونوقت بچه هایی مثل سینا 9 بار ورلد چمپین باشند .
یا اونطور که من می دونم کریس تا حالا برنده رویال رامبل نشده که حقش هست بشه
چر یاید کریس رو به اوان بورن ببازونند ؟
منظور ما از حق و لیاقت این چیزاست پرهام جان
بله ::70: :4:
کریس جریکو چی کم گذاشت این همه کار کرد اونوقت باید به اج بیشتر بها داده بشه . 9 بار اینترکانتیننتال شد خدایی هر بار اینگار داره واسه ورلد هویویت میجنگه بازی میکرد . 6 بار ورلد هویویت شد واقعا خوب بود . چرا اج باید رویال رامبل ببره چرا ری میستریو :26::26::26::26: باید ببره ولی کریس نه این همه زحمت کشید وقتی میگم حقشو خوردند منظورم کمربند نیست زیاد درسته کمربند دبلیو دبلیو ای نگرفته اما منظورم استوری های ابکیه . همش کریس رو یه ادم بی تربیت جلوه میدن در صورتی که اینجوری نیست اصلا نیست . چرا کریس جریکو نباید مین ایونتر باشه تو این چند وقته همش تو راو مسابقه خوب داشته به چی نرسوندنش اینم شد وضع به خدا الان حال باتیستا و طرفداراشو میفهمم خیلی در حق کریس ظلم شده بارها سر کمربند سر رامبل سر استوری . این که کریس خوبه و بهش بها نمیدن ادم تا فیها خالدونش میسوزونه :10::10::10::10: به هر حال باید برنده رامبل بشه چون واثعا حقشه واقعا حقشه از این که میگن شیمس میاد قهرمان رامبل 2011 میشه خیلی عصبانیم باید به کریس بدن به خاطر این همه سال زحمت بعدشم الان بهرتین موقعه هست که wwe چمپین بشه اگه این دوتا کار رو نکنند نامردی رو در حق کریس تموم کردند [hr]
برا من زور داره تازه به دوارن رسیده ای مثل شیمس بیاد مین ایونتر سامراسلم باشه اره خیلی برا من زور داره اون تو اون مسابقه باشه و بعدش کریس اونجوری حذف بشه تو سامر اسلم از اون مسابقه کذایی . منظورم کمربند نیست داداش . شما ببین استیو استین کمربند هاش حتی کمتر از راک بود اما به جرات میتونم بگم تو تاریخ بهترین بود ه و هست یا حداقل بین سه تای برتر تاریخ اگه کم لطفی به یتکر و شان نکرده باشم . وقتی استون کلد کم کمربند داره عوضش استوری های توپ داشت کمپانی رو ترکوند . استوری خوب تو یاد مردم میمونه و گرنه فلیر که با 16 تا قهرمانی الان تو یاد کسی نیست چون خودشو کوپیک کرد وقتی رفت تی ان ای . وقتی میگم به حقش نرسیده منظورم حرف جناب لجند کیلر هست چرا باید به استاری مثل بورن ببازه ؟ وقتی استوری ابکی برای استاری با این لیاقت و استعداد میزارند حالا هر چقدر هم کمرقبند داشته باشه بازم جای استوری رو نمیگیره
نقل قول:
کریس جریکو چی کم گذاشت این همه کار کرد اونوقت باید به اج بیشتر بها داده بشه . 9 بار اینترکانتیننتال شد خدایی هر بار اینگار داره واسه ورلد هویویت میجنگه بازی میکرد . 6 بار ورلد هویویت شد واقعا خوب بود . چرا اج باید رویال رامبل ببره چرا ری میستریو :26::26::26::26: باید ببره ولی کریس نه این همه زحمت کشید وقتی میگم حقشو خوردند منظورم کمربند نیست زیاد درسته کمربند دبلیو دبلیو ای نگرفته اما منظورم استوری های ابکیه . همش کریس رو یه ادم بی تربیت جلوه میدن در صورتی که اینجوری نیست اصلا نیست . چرا کریس جریکو نباید مین ایونتر باشه تو این چند وقته همش تو راو مسابقه خوب داشته به چی نرسوندنش اینم شد وضع به خدا الان حال باتیستا و طرفداراشو میفهمم خیلی در حق کریس ظلم شده بارها سر کمربند سر رامبل سر استوری . این که کریس خوبه و بهش بها نمیدن ادم تا فیها خالدونش میسوزونه :10::10::10::10: به هر حال باید برنده رامبل بشه چون واثعا حقشه واقعا حقشه از این که میگن شیمس میاد قهرمان رامبل 2011 میشه خیلی عصبانیم باید به کریس بدن به خاطر این همه سال زحمت بعدشم الان بهرتین موقعه هست که wwe چمپین بشه اگه این دوتا کار رو نکنند نامردی رو در حق کریس تموم کردند [hr]
برا من زور داره تازه به دوارن رسیده ای مثل شیمس بیاد مین ایونتر سامراسلم باشه اره خیلی برا من زور داره اون تو اون مسابقه باشه و بعدش کریس اونجوری حذف بشه تو سامر اسلم از اون مسابقه کذایی . منظورم کمربند نیست داداش . شما ببین استیو استین کمربند هاش حتی کمتر از راک بود اما به جرات میتونم بگم تو تاریخ بهترین بود ه و هست یا حداقل بین سه تای برتر تاریخ اگه کم لطفی به یتکر و شان نکرده باشم . وقتی استون کلد کم کمربند داره عوضش استوری های توپ داشت کمپانی رو ترکوند . استوری خوب تو یاد مردم میمونه و گرنه فلیر که با 16 تا قهرمانی الان تو یاد کسی نیست چون خودشو کوپیک کرد وقتی رفت تی ان ای . وقتی میگم به حقش نرسیده منظورم حرف جناب لجند کیلر هست چرا باید به استاری مثل بورن ببازه ؟ وقتی استوری ابکی برای استاری با این لیاقت و استعداد میزارند حالا هر چقدر هم کمرقبند داشته باشه بازم جای استوری رو نمیگیره
والا نتونستم جلو خودم رو بگیرم و تاپیک رو که نسبتا رفته بود زیر نیارم بالا من با نظر شما آقا شایان تا حدودی موافقم و قبول دارم که بعد از رسلمنیا زیاد بهش نرسیدن ولی شما اگه تو طول تاریخ نگاه کنی میبینی که به کریس کم بها ندادن به کی تا حالا تو تاریخ اینقدر بها دادن که بتونه تو یه شب هم راک رو بیت کنه هم استون کلد و هم در ریمچ اونها هم از کمربندش دفاع کنه به کی اینقدر بها دادن که توی سه روز بتونه دو بار تیکر رو بیت کنه و کمربند رو ازش بگیره کمپانی به هر کسی اونقدر بها نمیده که تیکر و چمپش رو بهش ببازونه و بعد هم تو رسلمنیا یک مین اونتر بود و تونست اونجا هم عنوانش رو حفظ کنه و البته در مورد اونتر شیمس بگم که خود همین جریکو و تریپل اچ هم تو استیج میخوان به جوونا بها بدن بعد بعد از درفت به راو هم دلیل بها ندادن به کریس این بود که خودش خیلی گرفتار بود و نمیتونست تمام مدت در خدمت کمپانی باشه برای استوری های بزرگ همینطور الان هم کمپانی داره برای تمدید با جریکو سرو دست میشکنه ولی خود جریکو حاضر به تمدید نیست و میخواد بره استراحت و به خاطر خودش الان این شخصیت رو بهش دادن هر چند من معتقدم که نقش هیل بهش خیلی بیشتر از فیس میاد بعد هم شما نگاه کنید تو سال 2008 که بین قاره ای و سنگین وزن رو به ترتیب از جف سی ام پانک مایکلز و با تیستا هم حفظ کرد سال 2009 هم درگیری ها خوبی با هال آف فیم تا رسلمنیا داشت بعد هم ماسک ری رو در آورد و بین قاره ای رو دوباره گرفت تو همون پی پی وی که بین قاره ای رو از دست داد تایتل تگ تیم گرفت و بعد هم با بیگ شو تیم شد و اسلمی بهترین گ تیم سال رو گرفت سال قبلش هم که استار سال 2008 شد و حالا کلی بها های دیگه هم هست که دیگه حس گفتنش رو ندارم اگه نگاه کنیم میبینیم زیاد هم به جریکو سخت نگرفتند
فعلا.....................
این میتونه ضمینه ساز رفتنش به تی ان ای هم باشه اگه یادتون باشه یه مصاحبه کرده بود و گفته بود دوست داره در تی ان ای کشتی بگیره