صحبت های JR در باره کمربند تگ تیم + صحبت های سینا + خبری از تگزاس !
[align=center]صحبت های JR در باره کمربند تگ تیم
به تازگی جیم روس صحبت هایی را انجام داده ، او گفت که من طرفدار این هستم که یک چیزی ساخته شود تا دنیای رسلینگ با هم متحد شود ، همچنین قبل از آن طرحی دیگر برای این کمربند ها من داشتم ، ولی دیگران برای این دل جویی از کسانی که به طرح آن ها اهمیت ندادند ، کمربندی ساخته اند که با طرح مورد نظر آن ها باشد همچنین یکی دیگر از این کار ها این بوده است که قدرت رسلینگ بالا تر برود .
صحبت های سینا
جان سینا به تازگی صحبت هایی را انجام داده است ، او گفت که ما به چین می رویم و در آن جا شوئی را برگزار می کنیم ، بعد در ماه ژانویه به روسیه می رویم و بعدش هم به 180 کشور جهان سفر می کنیم و گفت بهتر بگم به کل جهان سفر خواهیم کرد .
خبری از تگزاس
رویداد 29 آگست در تگزاس برگزار شد که در آن شوء از استار سابق WWE و WCW هم یعنی چارلی هاس استفاده شد ، دبلیو دبلیو ای اعلام کرد که او کتاب های زیادی را در مورد استعداد ها رسلینگ نوشته که این باعث می شد به کتاب ها WWE لطمه بزنه ، او پس از شو با پارتنرش یعنی شلتن بنجامین رفت ، همچنین در آن جا یک بیس بال استادیوم بود که حدود 9 هزار تماشاگر حضور داشت و 2 هزار تماشاگری که در شوئ بود در مقابل این تماشاگران بسیار پایین رتبه بود ، همچنین در سالن بیس بال استار های زیادی از نظیر » راب تری ، کوین ترن ، تز ، کنن ، رودنی مک ، ریکیشی ، بیلی گان ، چاوو گررو و کوین نش بودند ، اما در مین ایونتی که در تگزاس برگزار می شود مسابقه بین بوکرتی برابر کارلیتو است .[/align]