خیانت وین رونی به همسرش در دوران بارداری او
خیانت وین رونی به همسرش در دوران بارداری او
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
ه نظر می رسد که رسوایی های اخلاقی بازیکنان انگلیسی پایانی ندارد
روزنامه انگلیسی «ساندی میرر» روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد که وین رونی در زمان بارداری همسرش، با خیانت به او، با فرد دیگری رابطه نامشروع داشته است.
طبق گزارشهای منتشره، رونی با جنیفر تامپسون 21 ساله ارتباط داشته و در طول چهارماه با او در ارتباط بوده است
این طور به نظر می رسد که رونی 24 ساله، دیشب مبجور شده تا همه چیز را به همسرش کولین بگوید و همین ماجرا ممکن است منجر به جدایی این زوج جوان شود.البته طبق اخبار منتشره، رونی پس از تولد کای، پسرش دیگر با تامپسون ارتباطی نداشته است.
رونی در صحبتهایی در این رابطه گفت:« زندگی من در آستانه نابودی است.کار احمقانه ای بود. کولین این بار مرا نخواهد بخشید و مرا ترک خواهد کرد.»
در این میان، تامپسون نیز دراین رابطه به صحبت پرداخته و گفته:« هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که رونی به سراغ من بیاید. می دانم که خیلی ها او را شرک می نامند ولی زمانی که او را از نزدیک می بینی، آن قدرها هم زشت و بدترکیب نیست.»
RE: خیانت وین رونی به همسرش در دوران بارداری او
ای خاک ... آخه به اینم میگن مرد ؟ با این کارش ریشه مردونگی رو سوزوند .. نه تنها واس خاطر خیانت به زنش بلکه ( مخصوصا ) وقتی زنش باردار بوده و سخترین دورن زندگیشو طی میکرده .. من جا زنه بودن ( استغفرالله) میگرفتم جلو همه مثل سگ میزدمش :4:
بابا من نميدونم كجاش زشته ! ! ! :17:
من كه از فيسش خوشم ميياد :7:
دلنشينه از ديدگاهه من :34:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r v d
بابا من نميدونم كجاش زشته ! ! ! :17:
من كه از فيسش خوشم ميياد :7:
دلنشينه از ديدگاهه من :34:
داداش اينا بهادر عبدي ( بهادر اضافه ) بازيكن سابق پرسپوليسو نديدن تازه زيادن تو ايران .:4:
حالا اينكه اين كارو كرده كه نبايد ميكرده ولي اينكه ميگن زشته , زشت نديدن بش ميگن زشت
شايد اسپم باشه ببخشيد.
رسوایی اخلاقی هم خز شد...
شما باشی 2.200 پول میدی وین خاک برست قیمت از 50 تا هست مجبور بودی!!!:11:
آقا من یه چیزی رو نمیگیرم این موضوع به فاعل و مفعول مربوط میشه چیکار دارید به زندگی شخصی مردم:21:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GeorgesSt-Pierre
شما باشی 2.200 پول میدی وین خاک برست قیمت از 50 تا هست مجبور بودی!!!:11:
آقا من یه چیزی رو نمیگیرم این موضوع به فاعل و مفعول مربوط میشه چیکار دارید به زندگی شخصی مردم:21:
راست میگه دیگه بحث داره خاله زنکی میشه
بازیکنای انگلیس مثل تیم ملی شون مضخرفن.همشون خیانت کار.حقشون بود تو جام جهانی با 4 تا گل به گ.ا رفتن.
[align=center]اشلی کول
جان تری
وین رونی
خدا میدونه ما چند تارو خبر نداریم[/align]
اونایی که روزن نگا نکنن:4:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]:26:[/align]