بعد از راو دیشب چه اتفاقی افتاد؟؟؟
[size=medium][align=center]بعد از راو دیشب چه اتفاقی افتاد؟؟؟[/align][/size]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]بعد از راو دیشب شاهد یک دارک مین اونت بودیم که در اون قهرمان دبلیو دبلیویی یعنی شیمس به مصاف وید برت سینا و رندی اورتون در یک فاتال فور وی مچ رفت که در آخر بازی سینا یه Attitude Adjustment به اورتون زد و بعدش هم یه کیک از شیموس دریافت کرد!!! شیمس هم بعد از اون توانست با پین کردن رندی برنده بشه بعد از بازی رندی یه ار کی او به وید برت میزنه و شو در جایی ایر آف میشه که رندی داخل رینگ وایساده و اهنگش نواخته شده!!![/align]
RE: بعد از راو دیشب چه اتفاقی افتاد؟؟؟
کلا این راء ها و دارک مچ های آخر راء خیلی باحاله :55:
رندی هی کتک میخوره پین میشه بعد به همه آر کی او میزنه بالا سرشون وایمیسه :55:
شما برید اول خوده راء دیشب رو بزارید بعد بیاید اتفاقات بعدش رو بگید :70:
بخش رستلینگ در انجمن نابود شد ... نه به دلیل تغییر انجمن . به دلیلی بی لیاقتی مدیران :70: ( بی رودربایستی گفتم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
شما برید اول خوده راء دیشب رو بزارید بعد بیاید اتفاقات بعدش رو بگید :70:
بخش رستلینگ در انجمن نابود شد ... نه به دلیل تغییر انجمن . به دلیلی بی لیاقتی مدیران :70: ( بی رودربایستی گفتم)
آي حرف دل منو زدي نميدونم چقدر از مدت برداشتن قسمت دانلود ويديوي رستلينگ گذشته اما براي من اندازه ي 2 سال گذشت:70::2:
در كل باس برشگردونيم هرطوري كه شده
فكر كنم بايد يه طوري شورش كنيم كه ديگه نتونن جلومونو بگيرن و فقط از دور مواظبمون باشن مثل سريال پيريزون بيريك زندان سونا :4: