فوری: جریکو از نایت آف چمپیونز کنار رفت
[align=center]فوری: جریکو از نایت آف چمپیونز کنار رفت[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]خب دوستان همونطور که میدونید جریکو در هفته ی پیش راو اعلام کرد که اگر قهرمان کمربند دبلیو دبلیو ای چمپینشیپ نشه از کمپانی دبلیو دبلیو ای میره و حالا اون در این هفته ی راو شانس خودش رو برای حضور در پی پی وی نایت آف چمپیونز از دست داد و همینطور شانس خودش برای قهرمانی رو اون در این هفته ی راو به دستور جنرال منیجر راو با موریسن بازی کرد قوانین این بازی طوری بود که اگر جریکو میباخت از نایت آف چمپیونز و بازی دبلیو دبلیو ای چمپین شیپ کنار میرفت که جریکو نتونست در این بازی برنده بشه و بازی رو به موریسن واگذار کرد و بعد از بازی با غیافه ای بسیار غمگین ولب خونی که در حین بازی به این صورت در اومده بود از رمپ بیرون رفت با توجه به اینکه جریکو قرار داد خودش رو تمدید نکرده و گفته که میخواد به استراحت بره احتمالا یا در پی پی وی نایت اف چمپیونز یا در راو هفته ی بعدی از کمپانی دبلیو دبلیو ای خداحافظی خواهد کرد و این میتونه خبر بسیار بدی برای طرفداران جریکو باشه و همینطور مدتی اون رو در رینگ نخواهیم دید و معلوم نیست که کی از استراحت برگرده و سر از چه کمپانی در بیاره [/align]
RE: فوری: جریکو از نایت آف چمپیونز کنار رفت
احتمالا سر از TNA در میاره انشالله
اقا مهرشاد وقت مبارکت رو واسه اخبار wwe صرف نکن. تتا دو سال دیگه فقط وینس و سینا میمونن که میرن توی رینگ و واسه بچه ها ادا در میارن.تا دو سال دیگه همگی تلپن TNA
الان مطمئنا سران TNA در حال دندون تیز کردن واسه جریکو هستن. فردا خبرش میاد که جریکو با مسئولان صحبت کرده و داره در این رابطه فکر میکنه.
فردا هم احتمالا WWE تو ایران ازاد میشه و شب ها واسه بچه ها میزارن که یکم سینا ژانگولر بازی در بیاره بچه ها خوب بخوابند.
اول شان میکلز،بعدش باتیستا،بعدش هانتر حالا هم کریس
واقعا این کمپانی ارزش دیدن مسابقاتشو داره؟؟
حتی انتی TNA ها هم کم کم دارن به سمت این لیگ کشیده میشن!!
یه سوال دیگه:
واقعا وینس فکر میکنه میتونه یه بازی در حد بازی کورت و جف برکزار کنه؟؟
من که شک درام با این سیاست فروش بیشتر سود بیشتر بتونه!!
فعلا
یا حق...
[align=center]واقعا بره حیف میشه
دلم برای اوسگل بازیهاش تو رینگ تنگ میشه با اون نیشخند یک طرفه اش ایشالله استوری باشه واسه برگشتش در رامبل 11 با چهره ای فیس[/align]
نقل قول:
اول شان میکلز،بعدش باتیستا،بعدش هانتر حالا هم کریس
واقعا این کمپانی ارزش دیدن مسابقاتشو داره؟؟
حتی انتی TNA ها هم کم کم دارن به سمت این لیگ کشیده میشن!!
یه سوال دیگه:
واقعا وینس فکر میکنه میتونه یه بازی در حد بازی کورت و جف برکزار کنه؟؟
من که شک درام با این سیاست فروش بیشتر سود بیشتر بتونه!!
فعلا
یا حق...
[align=center]بابک جون شاون خودش مایل به بازنشستگی بود باتیستا هم دبه کرده بود پرتش کردند بیرون هانترم که تو پشت صحنه فیلم مصدوم شده جریکو هم که وینس داره خودش رو برا تمدید میکشه ولی کریس راه نمیده میگه میخوام برم استراحت بدبخت این وینس:4: در مورد بازی کورت انگل و جف هاردی مگه وینس بازی های تیکر و شاون رو برگزار نکرد که به نظرم از بازی کورت و جف خیلی قشنگ تر بود من هنوز معتقدم که تی ان ای به دبلیو دبلیو ای نمیرسه البته بگم بازی کورت و جف از مین اونت کین و ری خیلی قشنگ تر یود ولی خوب در کل هنوز نمیشه تی ان ای رو با دبلیو دبلیو ای مقایسه کرد[/align]
خداییش هر کی جای جریکو بود به فــــ اک رفته بود
از آخر 2007 که برگشت نه مصدوم شده نه الکی خودشو مصدوم کرده
تو همه ی پی پی وی ها و تقریبا هفتگی ها بوده
با بیگ شو هم که بود تو 2 تا شوء شرکت میکرد
هر کی باشه یه مدت استراحت میخواد :70:
جریکو یه رسلر واقعی بود.واقعا کمپانی از دستش داد.باید بیشتر بش میرسیدن.البته چند وقت دیگه کین و اندر با هم بازی دارن.شاید بالاهره دوباره یه بازی جذاب ببینیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HBKissel
جریکو 3 سال مصدوم نشده ، تا اونجایی که من یادم میاد یه کشتی گیر در تی ان ای هست به نام فنامنال ای جی استایلز که تو این 8 ساله یه ایمپکت و پی پی وی رو از دست نداده .....
-----
مسابقه تیکر-شاون هم فقط به دلیل بازی اخر بودن شاون قشنگ بود و جذابیت سال قبلش رو نداشت ..
[align=center]فنامنال لقبشه اسمش ای جی استایلز هست و واقعا کشتی گیر قابلیه من که از بازیاش خیلی خوشم میاد!!![/align]