فعالیت عجیب و دوم دیـ ـوای غول پیکر WWE یعنی Aloisia
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
فعالیت دیگر دیـ ـوای 6 فوت و 9 اینچی بعد از WWE
[align=justify]جالب است که بدانید دیـ ـوای غول پیکر WWE که در حال حاضر برای آموزش و تمرین بیشتر به لیگ دسته پایین FCW رفته و زیر نظر آموزش برای بازگشت قرار دارد، در کار گرفتن عکسهای . . . هم هست.(از ذکر کلمه معذورم ! ، خودتون فهمیدید :4:)
اگرچه که او از فصل سوم WWE NXT کنار رفته است،اما در تویـ ـیتر رسمی خودش نوشته است که به فعالیت در بخش گرفتن عکسهای هنری و . . . مشغول است.
صحبتهای وی چنین است: تفکر من چنین است ! رسوایی در عکسهای . . . ! من فکر کنم این چیزی است که مردم عاشق دیدنش هستند.به نظر شما اینطور نیست؟ خب هدف هنر این نیست؟
وی این صحبتها را در تویـ ـیتر رسمی خودش کرده است.
البته یه نکته رو بگم که در ادامه ی متن خبر جندین عکس هم وجود داره که گذاشتن اون ها هم از نظر شرعی گناه و هم از نظر قانونی جرم داره ! :4:[/align]
فعلا . . .
RE: فعالیت عجیب و دوم دیـ ـوای غول پیکر WWE یعنی Aloisia
[align=center]اگه هنوز متوجه غول بودنش نشديد به لينك زير بريد
:12::12::12::12::12::12::12::12:
http://wrestlingpronews.com/2010/09/07/wrestlingnews/wrestlingnews/photos-pics-that-reportedly-got-aloisia-taken-off-of-wwe-nxt-season-3/[/align]
حریف این فقط یه نفر میتونه باشه گریت کالی:)) ایشون از بقایای قوم AD هستند:28:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r v d
میشه بگید قدش چند فیته ؟
[align=center]قدش رو دقیق نمیدونم پوریا جون ولی فقط از نظر قدی یه ذره از بیگ شو کوتاه تره!!!:4:[/align]
این راحت میتونه سی ام پانک ، ری ، چاوو و... خیلی ها رو پین کنه ، حتی میتونه با آندرتیکر هم توی یه استوری باشه :1:
بهترین استوریلاینی که میشه براش نوشت با سینا میشه، قشنگ جک هامراسلم میتونه بزنه بهش:))
چه حالی میده به سینا FU بزنه:55:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r v d
میشه بگید قدش چند فیته ؟
پوریا جان قد این حاج خانوم 2.10 سانتیمتر و 6 فوت و 9 اینچ هست.
به نظر میرسه میتونه در آینده یه استوری لاین با گریت خالی داشته باشه
در حال حاضر که زده تو کار . . . . :55: :53:
من عکس اینو جزو بلندترین زنان دنیا دیدم.