"Cena : از MMA تنفر دارم" (صحبت تازه ی وی)
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
صحبتهای دوباره ی Cena در مورد MMA
[align=justify]جان سینا سوپـ ـراستار برند Raw در WWE باز هم در اظهار نظر جدید در مورد MMA صحبت کرده است.
سینا دیروز روی صفحه ی تویـ ـیتر رسمی خودش گفته است: من واقعا موفقیت MMA را تحسین میکنم.اما MMA را برای تماشا انتخاب نمیکنم.هیچ احساسی نسبت به آن ندارم.تنفرم بیشتر شده است. Haha . . . فکر بد نکنید بچه ها ! من هر ورزشی را دوست ندارم. مثل ورزش تنیس که علاقه ای به آن ندارم یا همینطور بوکس و فرمول یک !
این برای چندمین بار پیاپی است که سینا در مورد MMA چنین صحبتهایی را انجام می دهد.شاید در آینده شاهد عکس العمل MMA باشیم.[/align]
فعلا . . .
RE: "Cena : از MMA تنفر دارم" (صحبت تازه ی وی)
خوب بایدم این حرف رو بزنه
طعم کتک هایی که از باتیستا و لزنر خورده اونم تو کشتی هنوز داره میسوزوندش
خودش هم میدونه که طرف حرفش بچه ها هستن:55:
حرفهای سینا دقیقا به این میمونه که فرض کنید خاله شادوونه بیاد درباره manga 24 اظهار نظر کنه!!!
آره یادتون نیست باتیستا چه ضایع توی اور د لیمیت به سینا آی کوئیت گفت! سینا گفت از ماشینه روت اف یو میزنم ترسید هزار بار گفت آی کوئیت!:11::11::11:
اه ... اين كه 2 دقيقه پيش حرف زده بود ... بازم حرف زد ؟ .. به ما چه از MMA نفرت داري ؟! ما هم از تو (سينا) نفرت داريم :4:[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ERFAN_CENA
آره یادتون نیست باتیستا چه ضایع توی اور د لیمیت به سینا آی کوئیت گفت! سینا گفت از ماشینه روت اف یو میزنم ترسید هزار بار گفت آی کوئیت!:11::11::11:
قهرماني چسب نواري سينا رو يادت رفت (EXTREME RULES) :55:
با عرضه احترام به تمام سینا فنها
سینا در حدی نیست که بخواد دربارهٔ mma صحبت کنه !
بابا چکارش دارین گوگولی مگولی رو .. خواسته بچم یه خورده در مورد ام ام ای حرف بزنه نگن لاله ! :7:
[align=center]سینا از MMA تنفر نداره .ترس داره.اگه مرده بره اونجا یه بازی انجام بده تا 7 جد و ابادش بیان جلو چشاش.[/align]
این آدرس تویت سینا رو بده یه ابراز احساسات شدید بهش بکنیم!
یکی نیست بگه آخه گلابی باد کرده تورو چه به MMA
کمپانی این چند وقت داره از روی MMA سطح 1 که میگم UFC داره اسکی میره همین NXT راه اندازی سایت های زیرشاخه برای دارآمد بیشتر و...
تو هیچ زمینه ای به UFC نمیرسه بعد سگ کمپانی داره پارس میکنه:-|
بهترین لباس ها و لوازم رو Tapout, Warrior,Silverstar , Hitman و غیره برای یو اف سی میزنند بهترین آرناها میان سالداوت میشن برای هر مین اونت
روند رو به رشد یو اف سی با ارگانیزیشن عالی که داره مرگ کمپانی رو رقم میزنه و سینا میسوزه از این حرکت.
شخصیت سینا تو آرنا خود wwe بووو میشه نمیدونم این گلابی چه رویی یعنی فیس و پرطرفدارم نیست که مردم به حرفش ارزش قائل بشن، داره دررابطه با مباحثی حرف میزنه که کمترین آگاهی رو ازش داره، میگه من طرفدار ورزشم آره عزیزم تو منچ و تیله بازی شاید در سطح منطقه بدرخشی...
[size=medium]آخه سوپ ر منو چه به اظهار فضل در مورد ام ام ای.تو 4 تا بازی کشکی WWE برده فکر کرده ام ام ای و کمپانی های فایتینگ کشکه!آخه تورو چه به ور زدن نارنگیه نارنجی!:26:[/size]
بله اگه راست میگه بره یه مسابقه ی یک دقیقه ای با شین کاروین عزیز بده تا بعدش ببینیم به گورستان میره یا حالت کما؟