مصاحبه ی Cena در مورد فیلم Legendary
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
مصاحبه ی جدید Cena
[align=justify]John Cena اخیرا در نشستی با IGN مصاحبه ای را در مورد فیلم جدیدش و کاراکتر خود در فیلم کرده است.با هم بخشی از این مصاحبه را می خوانیم[/align]
صحبتهای Cena در مورد کاراکتر Mike (خودش) در فیلم
[align=justify]من با نقش خیلی نزدیک بودم.این نقش با نقشم در فیلم The Marine خیلی فرق داشت.این نقشم بیشتر شبیه کاراکترم در فیلم 12 Rounds بود و فیلمی که قرار است در ماه اکتبر کار کنم.من از این نقشم خیلی خوشم آمد.
من سناریوی فیلم را خط به خط خواندم و خیلی خوشم آمد.من حتی در زندگی واقعی هم دوست دارم Mike Chetley باشم.من همین جا همه را به دیدن این فیلم دعوت میکنم.خودم با این نقش خیلی ارتباط برقرار کردم.داستانی در مورد ورزش در دبیرستان،مربیگری،تعامل بین خانواده و برادران است.
من خودم 5 برادر دارم.این موضوع (تعامل بین خانواده) واقعا در خانه مهم است.من فکر کنم این مهمترین چیزی در فیلم باشد که تو دوست داری آنرا بازی کنی.به خصوص برای من که در این زمینه بی تجربه هستم.تو میخوای با تمام توانایی های خودت بهترین عملکرد را داشته باشی.
آنها از من پرسیدند که میتوانی این مایک بزرگ (کاراکتر مایک) را بازی کنی؟ و من گفتم: هیچ مشکلی نیست، بله.[/align]
صحبتهای Cena در مورد مشغله ی وی در امر بازیگری در WWE
[align=justify]هر کس دوست دارد در مورد برنامه ریزی صحبت کند.من هشت سال است که در WWE حضور دارم.من دقیقا میدانم که در این مدت چه چیزی بر سرم آمده است.مهم نیست.من همیشه به مردم گفتم که اگر در جایی یا از چیزی متنفر باشم،به سختی میتوانم آنرا انجام دهم.
اما دوست دارم در WWE باشم.من همیشه اولین کسی هستم که آغاز کننده ی شو هستم و آخرین نفری هستم که شو را ترک میکنم و همچنین بازیگری را دوست دارم.این دو چیزی متفاوت است.میتوانیم یک داستان برای Raw در نظر بگیریم و من بلافاصله به شما می گویم که آن داستان بد است یا خوب.
اما در مورد فیلم شما در یک پروژه ی بلند مدت شرکت دارید.ماه ها کار می کنید.سرمایه گذاری می شود.شما در مصاحبه ها شرکت می کنید و سر انجام پس از مدتی فیلم اکران می شود و به دیدن آن می نشینیم و قضاوت آغاز می شود.فرآیند در فیلم سینمایی طولانی تر است.اما نتیجه ها همان است.این فیلم و موفقیت آن یک نفس از هوای تازه در طی 300 رویداد در طی 8 سال کار پیاپی برای من است.[/align]
در مورد همکاری با Devon Gaye ستاره ی جوان در فیلم
[align=justify]Devon عالی کار کرد.بسیار خوش صحبت و تحصیل کرده است.قبلا ورزشکار نبود.در انگلستان مطرح شده بود.او کارش را طوری انجام میدهد که انگار به اپرا گوش می دهی.زمانی که قرار شد با هم کار کنیم،باهم به تمرین می رفتیم،ورزش می کردیم و جلوی دوربین کار می کردیم.
از همان ابتدا با او کشتی کار کردم و او زمان فیلم برداری تعادل خوبی روی بدنش داشت و از پس کار خوب بر آمد.شما می توانید با دیدن آن به خوبی متوجه این قضیه شوید.این نوجوان در فیلم طوری نقش را بازی کرد که انگار از بچگی کشتی گیر بوده است.
البته خود وی هم در زمان تمرین خواستار یادگیری تمام فوت و فن حرکات کشتی بود.چگونه half-nelson بزنم.چگونه یک خم را بگیرم و . . . او از پس نقشش به خوبی بر آمده است و خیلی با خونسری کارش را انجام می داد.بخاطر اینکه من از ابتدا یک رابطه ی دوستانه را با او آغاز کرده بودم.[/align]
فعلا . . .