صحبتهای Cena در مورد آینده ی Y2J،پیشنهاد وی برای بهتر شدن WWE و . . .
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
صحبتهای Cena در مورد موارد مختلف
[align=justify]John Cena دیروز در برنامه ی Busted Open (رادیویی) حضور پیدا کرد و صحبتهایی را در مورد آینده ی کریس جریکو،خبرهای حال حاضر کشتی کج،بازگشت دنیل برایان و دیگر موارد انجام داد.
سینا در مورد آینده ی جریکو گفت: کریس کسی هست که دائم در کمپانی ما می رود و می آید.من فکر کنم که او یکی از بهترین نوازندگان است.آینده ی کریس جریکو با کریس جریکو شناخته می شود.اما من فکر میکنم خانه ی کریس WWE است.
کریس یک وقت شخصی گرفته و به مرخصی رفته است.(می خندد) من فکر کنم من مسئول کنار رفتن کریس جریکو بیش از دیگران باشم.حضور در کنار او همیشه لذت بخش است و کسی نیست که این را نداند.
با توجه به شایعات موجود در اطراف WWE و ادغام شدن تایتل ها و . . . سینا می گوید: نظر من این است که Raw و Smackdown با هم ادغام شود و تشکیل یک برند قوی را دهد و تقسیم برندها پایان یابد.این کار باید اتفاق بیفتد.
افرادی هستند که Raw را نگاه میکنند و افرادی هم Smackdown .اگر کمپانی می خواهد نتیجه ی کارش بهتر باشد و موفق تر باشد باید این دو برند را یکی کند.
سینا معتقد است که در بخش دیـ ـوا در دو برند Raw و Smackdown هنگام یکی شدن عناوینشان،این بخش سود و منفعت بیشتری در زمان پخش روی تلوزیون می برد.اما او معتقد است که با یکی شدن عناوینی مثل US Title و IC Title کشتی گیران صدمه می بینند.
وی می گوید: هنگامی که قهرمانی ها کنار هم جمع می شود،تعداد زیادی فوق ستاره وجود دارد،برای یکی شدن عناوین و یا مشترک کردن قهرمانی ها و یا ساختن یک نقشه ی مشترک بین عده ی زیاد، من فکر میکنم که صدمه ی زیادی به فوق ستاره ها وارد خواهد شد.شما ممکن است آنها را با این حرکت عقب نگه دارید.
سینا در مورد بازگشت دنیل برایان از زمانی گفت که دنیل بخاطر نقض PG اخراج شد و بعد از آن مجموعه ای از موارد حل و فصل شد تا او بازگردد.WWE با دنیل در ارتباط بود،به کارهایش رسیدگی میکرد.سینا معتقد است که بازگشت دنیل بزرگ بود و آینده ی درخشانی در انتظارش است.[/align]
فعلا . . .
RE: صحبتهای Cena در مورد آینده ی Y2J،پیشنهاد وی برای بهتر شدن WWE و . . .
جان سینا یه دفعه بشه خبرگزار و سخنران کمپانی
هر روز داره پشت این و اون صفحه میزاره
خوب مرتیکه یه کم هم به زندگی خودت برس
کسی که غیبت کنه مثل اینه که گوشت برادرش رو میخوره:4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FATAL B
جان سینا یه دفعه بشه خبرگزار و سخنران کمپانی
هر روز داره پشت این و اون صفحه میزاره
خوب مرتیکه یه کم هم به زندگی خودت برس
کسی که غیبت کنه مثل اینه که گوشت برادرش رو میخوره:4:
حاجی بابک شما اصلا اعصابت رو خورد نکن الان زنگ می زنم بهش میگم که خفه خون بگیره و اینقدر اظهار نظر بی خود نکنه:4: اما شما هم به دل نگیر این تازه یه فیلم بازی کرده جو گیر شده هر جا دعوت میشه میره یه چیزی از خودش ول می کنه تا دو روز دیگه میشه همون سینا ی قدیم فقط تو شوء رو اعصابت راه میره :4:
[align=center]دو برند رو يكي كنند!
چه فكر احمقانه اي ! :11:
تا وقتي در هر دو برند ارنا پر از جمعيت ميشه !
وقتي برند يكي بشه يا بايد ضرفيت ارنا 2 برار شه يا قيمت بليط ها
كه هر دو غيرممكنه
اون از پايان دادن به استريك تيكر اينم از تلفيق 2 برند[/align]
[align=center]TNA CLUB[/align]
ادغام دو برند به خاطر پایین اومدن بازدید ها از تئاتر کمپانیه.ولی چون سینا این پیشنهاد رو داده اون بی شـــ.ر.ف همین کارو میکنه
نيمدونم ديگه چي بگم ... اسم انجمن رو بكنيد cenawwe.net اينجوري بهتر نيست ؟
[size=medium]والا من تو کل روز به اندازه ای که این تو روز تو رسانه حرف می زنه با اطرافیان حرف نمی زنم!بابا خفه خون بگیر دیگه!وراج!:17:بابا گنده تر از تواش راجب این مسایل حرف نمی زنند که تو می زری!آخه تو که زندگیت PG یه،به تو چه راجب دنیل فک می زنی!:17:[/size]
واقعا كه صحبت هاش مورد تاييده:33:
حالا انگار اسم این انجمن irantna.net هست که نباید در مورد جان سینا توش حرفی زده بشه ؟
حتماباید تمام اخباری که تو انجمن زده می شه در مورد tna و جف هاردی باشه که شما ها راضی باشین ؟ اگه به تازگی همچین تغییراتی تو انجمن به وجود اومده تو رو خدا یه اعلامیه ای چیزی بزنید تا اگه خبری در مورد جان سینا زده شد همه خفه خون بگیرن و چیزی ذکر نکن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DIONYSUS
حالا انگار اسم این انجمن irantna.net هست که نباید در مورد جان سینا توش حرفی زده بشه ؟
حتماباید تمام اخباری که تو انجمن زده می شه در مورد tna و جف هاردی باشه که شما ها راضی باشین ؟ اگه به تازگی همچین تغییراتی تو انجمن به وجود اومده تو رو خدا یه اعلامیه ای چیزی بزنید تا اگه خبری در مورد جان سینا زده شد همه خفه خون بگیرن و چیزی ذکر نکن؟
فك كنم هفته اي يه بار انلاين ميشي كه نميبيني 100 تا تاپيك جان سينا پر شده ...