راضی نبودن جان سینا از ظاهرش در بازیSVR2011
http://thqinc.cachefly.net/svr_community/roster/john_cena/header.png
* راضی نبودن جان سینا از ظاهرش در بازیSVR2011
در امروز از سینا در مورد شكل ظاهری اش در بازی اسمك دان ورسز راء 2011 پرسیدند كه وی چنین پاسخ داد:
"من واقعا از این كه كمپانی یك روز به خاطر من صبر نكرد و بازی رو تمام كرد ناراحتم چون من قبلا به مسئولین گفته بودم كه شما رنگ ست من رو بنفش كنید و مردم سوپرایز بشن و اما...حرفی دیگه ای ندارم..."
RE: راضی نبودن جان سینا از ظاهرش در بازیSVR2011
:11::11::11::11::11: چون شبیه عمو پورنگ شده ناراضیه؟؟؟؟؟؟؟؟:11::11::11::11:
همچين بد هم نشده!فقط از رنگ ستش ناراضيه.
راجب آهنگ ورودی هم نظر داده: گفته آهنگ پلنگ صورتی دوست داشتم:11:
چقدر این بشر زِر میزنه از صبح تا حالا فقط 4 تا تاپیک واسه حرفایه این یارو زده شده.:27:
اه ... خسته نميشه اين يارو ؟ انجمن شده جان سينا ... قيافه بقيه رو نديده داره اين حرف رو ميزنه
مردم سورپرايز بشن ؟! :55: وقتي كه تو بازي نباشي مردم سورپرايز ميشن :55:
[size=medium]حالا مثلا تو بازی هویج باشی یا بادمجون در هر صورت قدرتتو که از همه بیشتر کردن و صدای سوت تماشاچی ها و تشویق مال تو از همه بیشتره.دیگه چی می خوای.؟!؟[/size]
نقل قول:
[size=medium]چقدر این بشر زِر میزنه از صبح تا حالا فقط 4 تا تاپیک واسه حرفایه این یارو زده شده.[/size]
[size=medium]آخه زر زدن آسون ترین کاره واسه این بشر!:11:[/size]
بچه ها زیاد سخت نگیرید.اینم یه سوپراستار کشتی کجه با این که دوسش ندارم اما بدون سینا کلا بازیا بهم میخوره.چه بخوایم چه نخوایم فعلا سینا یکی از کساییه که بالاترین پتانسیل رشد رو داره.تو همین انجمنم طرفدارای زیادی داره که خیلیاشون از ترس این که بریزید سرش چیزی نمینویسن.بس خواهشا به هیچ استاری توهین نکنید
راست ميگه بادمجونيه خيلي بهش مياد:26:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HAJSAR
بچه ها زیاد سخت نگیرید.اینم یه **** کشتی کجه با این که دوسش ندارم اما بدون سینا کلا بازیا بهم میخوره.چه بخوایم چه نخوایم فعلا سینا یکی از کساییه که بالاترین پتانسیل رشد رو داره.تو همین انجمنم طرفدارای زیادی داره که خیلیاشون از ترس این که بریزید سرش چیزی نمینویسن.بس خواهشا به هیچ استاری توهین نکنید
بابا فن های سینا که همه جای فروم نظر میدن از قهرمانشون دفاع میکنند... سینایسم مووود شده تو فروم
ولی خوب خود طرفدارهاش هم دیگه خسته میشند از این همه حرف یاد یه بابایی میوفتن میدونی کیو میگم که:
طرف یوبوســت در افکار و اســـهال در گفتار داره