"خبر فوری" Floyd Mayweather دستگیر شد
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
Floyd Mayweather دستگیر شد
[align=justify]قهرمان مطرح و معروف رشته ی بوکس و پیروز WrestleMania celebrity در WWE امروز صبح دستگیر شد.Floyd Mayweather امروز صبح ساعت 5 در خانه اش در لاس وگاس پس از اطلاع پلیس بدست نامزدش Jossie Harris ،دستگیر شد.ظاهرا پلیس با اعلام Jossie Harris به مکان اقامت Floyd Mayweather رفته و دستگیرش کرده است.
اما دلیل این کار Jossie Harris این است که وی به پلیس اطلاع داده است که Mayweather به او حمله کرده و تهدید به کشتن او کرده بود !
در صورت آمدن اطلاعات تکمیلی، خبر آپ می شود.[/align]
فعلا . . .
RE: "خبر فوری" Floyd Mayweather دستگیر شد
همون احمقی که بیگ شو به اون گندگی رو بهش بازوندن.مسخره ترین بازی رسل منیا
ببخشید احمق؟!؟!؟
اصلا شما از زکوردهای ایشون خبر دارید؟اصلا میدونید کی هست؟میدونید با چه کسایی رابظه داره؟
اینجوری بهت بگم که بیگ شو که سهلِ،از جان سینا هم گردن کلفت تر و معتبر ترِ!
رکورد تو چی؟رسلینگ؟یا بوکس؟من منظورم کچه.بیگ شو با اون همه سابقه رسلینگو به فلوید که تو یه رشته دیگس بازوندن.ارزش رسلینگو کم کردن.منظور اینه
مگه چی گفتم که میگی با ادب باشم؟
نوشتم:
احمق؟!؟
یعنی فلوید احمقه؟
در ضمن به شما ارتباطی نداره،مدیر میتونه اخطار بده،من هم میتونستم خودم رو بندازم وسط و به نفر قبلیم بگم یه کم مودب تر
ادم باید ببینه مخاطبش کیه بعدا بیاد تذکر بده
---------------------------------------------------------------
در ضمن بیگ شو هر چند قدیمی باشه ولی تا اونجایی که من یادم میاد بزرگترین قهرمانیش یه بار قهرمان wwf یا wwe شده که اصلا مهم نیست،ادمهایی مثل گلداست هم قدیمی هستن حتی قدیمی تر از بیگ شو،یعنی اونا خوب هستن الان؟
سابقه که به قهرمانی نیس.شان به اون گندگی یه بار قهرمان شد.من اصلا دوس ندارم یه بحث الکی رو ادامه بدم.منظور من کوچیک کردن بیگ شو بود.کی بحث خوب و بد کرد.اصلا هرچی تو بگی خوبه؟فقط این بحص الکی کش پیدا نکنه
اون موقع که مایک تایسون میومد استون کلد رو میزد یا به دی اکس نامردی میکرد از جایگاه و اعتبارشون چیزی کم شد؟
اتفاقا اون هم بکسر حرفه ای بود،هیچ ربطی به رشته نداره،کسی فکرش رو میکرد فلوید یه روز بیاد توی رسلمنیا؟
من خودم از بکس هیچی حالیم نیست،ولی از خوانندگی و هیپ هاپ و دی وی دی های لاس وگاسی که توش فلوید بوده سر در میارم،پیش نهاد میکنم hip hop lasvegas رو ببینید،البته+18e
این بشر خلاف از صورتش میباره.شما هم الکی بحث نکنید
[align=center]دوستان تاپیک رو از نظم خارج نکنید.
پست های اضافی عدم تایید شد ، کاربران متخلف اخطار گرفتند.[/align]
فعلا ...