طوفان Kevin Nash در تویـ ـیترش (از TNA می روم)
ســلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
طوفان کوین نش و حرف از رفتن از TNA
[align=justify]کوین نش دیروز روی صفحه ی تویـ ـیتر رسمی خودش حرفهای تند و جالبی را زد.وی عقده های خود را در مورد ناراحتی از TNA خالی کرد و گفت که بزودی با پایان یافتن قراردادش از TNA می رود
صحبتهای او چنین است:
شما می توانید چیزهایی را در مورد من بگویید،اما من به F*CK نمی روم ! با صداقت می گویم که دیگر این رابطه ی کاری را نمی خواهم.
و افرادی که می گویند هر سپتامبر من برای کار شخصی خودم می روم، لعنت به شماها ! شما چشم دیدن من را ندارید.این ها همه مزخرف است،لعنت به شما !
شما می خواهید به جنگ با بهترین ها بروید،امیدوارم شما f*ckers ها در این خانه ی شیشه ای زنده نمانید! متاسفم اما من دیگر ایده ای جز ناسزا گفتن به شما ها ندارم.
Jason Heary یک تویـ ـیت به من زد و گفت که حدس میزنم شما باقی بمانید و جوابم را خواست . . . جوابم این است
قرارداد من تا اکتبر نیمه شب ساعت 12 است و بعد از آن هر کس می تواند من را به f*ck بکشاند !
من یک f*cking man هستم که مثل بعضی ها تازه سر از *** در نیاوردم ! شما چیزی را که من خوب انجام میدهم دوست ندارید. تاریخهایی را که می خواهید با من باشید را بدهید !
RVD گفته که جف هاردی و خودش rock stars هستند،من در اوایل کار 30,000 طرح صندلی برای فروش بدست آوردم،اما آنها 1000 تا هم در این راه بدست نیاوردند !
من بیرون از TNA کار خواهم کرد و ببینید که چه زندگی بدست خواهم آورد.به طرفدارانم می گویم که دوستشان دارم و با هیچ کلمات دیگری نمی توانم شما را بیان کنم.
از تویـ ـیت گذاشتن مدتی خبری نیست و به مرخصی می روم.تنها کاری که میکنم خواندن تویـ ـیت هایی است که من را از دنیای رسلینگ دور نگه دارد.
دوستتان دارم . . . کوین
هنگامی که یک هوادار از کوین نش پرسید نقشه ات برای ماندن در TNA چیست وی گفت: نه . . . می روم .[/align]
فعلا . . .
RE: طوفان Kevin Nash در تویـ ـیترش (از TNA می روم)
نش سنش زیاده دیگه الان بخواد ادامه بده ممکنه به سلامتیش ضربه بزنه
دیگه فکر نکنم بیشتر از این تو کشتی کچ چیزی گیرش بیاد
نقل قول:
گلدبرگ با اون آمادگیش رفت کنار اینا هنوز دارن واسه مردم دلقک بازی در میارن!!
دلقك بازي چيه ؟ اينا شغلشون هست و دارن از اين راه زندگشيون رو ميچرخونن . اونايي هم كه بعد از جداييشون ميان ميگن اين كار دلقك بازيه عرضه نداشتن كه اين رو ميگن !
خوبه یکی تو TNA پیدا شد که ناراضی باشه .. کم کم گندش در میاد .. با این یه جملش خیلی حال کردم .. شما می خواهید به جنگ با بهترین ها بروید ...
نقل قول:
[size=medium]خوبه یکی تو TNA پیدا شد که ناراضی باشه .. کم کم گندش در میاد .. با این یه جملش خیلی حال کردم .. شما می خواهید به جنگ با بهترین ها بروید ... [/size]
[size=medium]خوبه که هر روز استار ها و فن های زیادی رو از WWE می بینیم که راضی نیستن.استار هایی که از وضع بد کمپانی ناراضی هستن و میرن و فن هایی که هر روز دسته دسته از WWE رو برمی گردونن.(ببخشید اگه لحنم بد بود آقای Vince McMahon . ببخشید اگه تو این حرف یه هر شکلی به شما و کمپانی تون توهین شده!(آرایه ایهام))[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HBKissel
البته ایشون در یک مصاحبه گفت که جیسون هروی شریک اریک بیشاف بخاطر استوری لاین Deception ازش خواسته اینکار رو بکنه .
بله من هم شنیدم به خاطر استوری مشترکش با استینگ این کار رو کرده