صدای زمزمه های گروه کشتی کچ ایران به گوش میرسد _ همراه با كليپ (گروه
سلام خدمت تمامی دوستاران کچ در ایران این تاپیک قبلا توسطه یکی از دوستان به نام زمزمه هایی از کشتی کچ در ایران نوشته شده بود ولی به دلیل کم لطفی بعضی از دوستان ونظرهای نا امید کننده بعضی از عزیزان بسته شد ومن از همینجا از بعضی از دوستانی که از این گروه همایت کردن تشکر میکنم این گروه به تازگی یک کلیپ به عنوان تمرینات گروه iwg بیرون داده که توسط تلویزیون جهانی ipn نیز پخش و قدر دانی شده که من این کلیپو واستون گذاشتم باز هم تکرار میکنم این کلیپ فقط بخاطر بعضی از شایعاتی که پشت گروه بود پخش شد و به عنوان اینو تاکیید ميکنم که تمریناته ! در ضمن از شبكه ipn هم ميتوانيد شاهد صحبت هاي گروه باشيد
دانلود كليپ تمرينات حرفه اي داخل رينگ گروه i w g » [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] «[/align]
RE: صدای زمزمه های گروه کشتی کچ ایران به گوش میرسد _ همراه با كليپ (گر
پس قضیه اون پی پی ویه چی شد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HARD-METAL
پس قضیه اون پی پی ویه چی شد؟
در مورد سوالات شرمنده بنا به دلايلي پاسخ داده نميشن ! بزودي...
اين گروه كجا دارن كار ميكنن؟ برن آمريكا مكمن همشونو رو هوا ميزنه :4: خيلي فن ها رو عالي ميزنن. تبريك ميگم به اين گروه اميدوارم يه روزي بتونن براي مردم برنامه بذارن.
آمار از بروبچ اين گروه دارم . ببينيد حالا اين گروه چه پيشرفتي كنه . واقعا حركاتشونو ببينيد تركوندن به معنا واقعي :34:
سلام دوستان
آره ميشه گفت نكسس ايران هستند ولي من ميخواستم يكي از دوستان يه مبحثيو باز كنه تو يه تاپيك جديد كه آيا به نظر شما يه رزمي كار حرفه اي ميتونه يه كشتي كج كار حرفه اي رو در مبارزه شكست بده يا من كه هم كشتي كج ميبينم هم ووشو كار ميكردم ميگم رزمي كار حرفه اي ميتونه يه كشتي گير رو بزنه مثلا( با اين كه باتيستا رودوست دارم) جت لي در 3 ثانيه باتيستا رو به زمين ميزنه و .....
لطفا يكي از دوستان اين بحثو باز كنه :34:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mihan_WWE
سلام دوستان
آره ميشه گفت نكسس ايران هستند ولي من ميخواستم يكي از دوستان يه مبحثيو باز كنه تو يه تاپيك جديد كه آيا به نظر شما يه رزمي كار حرفه اي ميتونه يه كشتي كج كار حرفه اي رو در مبارزه شكست بده يا من كه هم كشتي كج ميبينم هم ووشو كار ميكردم ميگم رزمي كار حرفه اي ميتونه يه كشتي گير رو بزنه مثلا( با اين كه باتيستا رودوست دارم) جت لي در 3 ثانيه باتيستا رو به زمين ميزنه و .....
لطفا يكي از دوستان اين بحثو باز كنه :34:
اصلی ربطی نداره !
چون این ها فقط دارای بدن خوبی هستند ، ممکنه قبلا ورزشی کار کرده باشند ولی الان تو این رشته هیچ چیز خاصی نیستند.
برای چی میگن که ، نه باتیستا ئ نه گلدبرگ تو UFC نمیتونن کاری کنن !
من حاظرم قول بدم که همین هادی ساعی در عرض 5 دقیقه بیگ شو رو میزنه.
wow پسر عجب گروهي :4: نگفتي كدوم شهر ؟ ...؟ يه سري اطلاعات بده
فقط خودتون كار ميكنيد يا ثبت نام هم ميكنيد ؟ :4:
دوستان چرا واسه من حالت برنامه ی داس اجرا می شه
به نظر من كه خيلي مضخرف!
استاديومشون از يه باشگاه هم كوچيك تره (تهران)
فعلا كه كچكاراش تو اهوازن گندشونم حميد هارديه كه به زودي به تمام شهر ها سفر ميكنن...
به نظر من اصلا به اينا نمياد كه بخوان از اين كارا كنن...!