ترس و وحشت رسوایی های اخلاقی در انگلیس
[align=center] ترس و وحشت رسوایی های اخلاقی در انگلیس[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
دختری که جنیفر نام دارد، با صحبتهایش ترس و وحشت را بر بدن بازیکنان حاضر در لیگ برتر انگلستان انداخته است.
حدود یک هفته پیش بود که تمام مطبوعات انگلیسی با چاپ اظهارات این دختر 21 ساله، از خیانت وین رونی به همسرش پرده برداشتند. گزارشهای منتشره حاکی از آن بود که وین رونی، در زمانی که همسرش باردار بوده ، با این دختر، رابطه نامشروع داشته و همین برای ستاره انگلیسی بسیار گران تمام شد، چرا که پس از انتشار این خبر، زندگی مشترک او با کالین، همسرش در یک قدمی پایان قرار دارد.
با گذشت زمان، جزئیات بیشتری از این ماجرا منتشر شد، وباعث شد تا بازیکنان انگلیسی با دقت بیشتری اخباررا دنبال کنند، چرا که جنیفر در صحبتهایش اعلام کرد که به غیر از وین رونی، سیزده بازیکن حاضر در لیگ برتر نیزبا او رابطه نامشروع برقرار کرده اند.
نکته جالب توجه اینجاست که جنیفر نام تمام این بازیکنان را نیز در اختیار سران رسانه ها قرار داده و مشخص شده که یازده نفر از این سیزده نفر، بازیکنان ملی پوش هستند و دو نفر از آن متاهل و دارای فرزند می باشند. 6 نفر از این بازیکنان مدافع، 3 نفر بازیکنان خط میانی و 4 نفر نیز مهاجم هستند و صحبتهای این دختر جوان، می تواند آشوب فراوانی در رقابتهای لیگ انگلیس به راه کند.
RE: ترس و وحشت رسوایی های اخلاقی در انگلیس
بابا فکر کنم این یارو داره خالی می بنده !
چطور میشه با این همه آدم رابطه ی نا مشروع داشت؟! حالا داشتن ارتباط نامشروع با این همه آدم، واسه اونا کار راحتیه (آخه تمرین زیاد دارن :4: ) نکته ی جالبش اینجاست که به غیر از وین رونی با 13 بازیکن دیگه که 11 تاشون ملی پوشن رابطه ی نا مشروع داشته.
دو حالت بیشتر نداره
حالت اول: اینکه وین رونی شماره ی این بابا رو، تو اردوی تیم ملی به بقیه بچه ها داده ! :55:
حالت دوم: دیگه حالت دیگه ای نداره، جزء اینکه این خانم سرمربی تیم ملی بوده اون موقع، نه کاپلو ! :53:
فکر کنم رئیس سازمان لیگ انگلیس باید یه منشور اخلاقی بنویسه ! خیلی وضعه بازیکناشون خرابه !!!
یه حالت دیگه هم داره:این دختره بازیکن ذخیره بوده در قیافه ی مرد:55:
با اینکه کار بازیکن ها غیر اخلاقی هست ولی اینگونه دحتر ها هم یک کم پر رو شدن و بعد اینکه پول میلیونی میگیرن واسه یک شب میان و آبروی بازیکن رو میبرن :33:
من هم با حرفتون موافقم.واقعا اینگونه دخترها هم که میان ابروی یک بازیکن رو میبرن خیلی پررو هستن
من جای پلیس انگلستان بودم میگرفتم این خانم رو وسط میدون اعدام میکردم تا عبرت همه شه ، این دختر چه دختر پاکیه که فقط با 13 بازیکن لیگ جزیره رابطه داشته ، بدون با چند نفر آدم معمولی هم هست .
[align=center]کلا انگلیسی ها همینن:
جان تری
رونی
کول[/align]
اصلا کــ ر نش که ک ر*دن ... حقش بوده .. پولشم نباید میدادن ! :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S-E-Z-A-R
جان تری
رونی
کول[/align]
دوباره مسی لاوِر اومد :7:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S-E-Z-A-R
جان تری
رونی
کول[/align]
شما بهتره زياد در مورد انگليسي ها نظر ندي !!!