تایپیک مخصوص تست ها و مطالب روانشناسی
سلام
دوستان در این تایپیک ما قرار داریم تا تست ها و قوانین و مطالبی که مربوط به روانشناسی میشه رو براتون بزارم و اگر دوستانی هم علاقمند به روانشناسی هستند خوش حال میشم تا در این تایپیک به بحث و گفتگو بپردازیم.(ببخشید اگه من کتابی حرف میزنم تو این تایپیک)
و اما برای شروع...قانون جذب
قانون جذب ( پس از خدا)تنها عامل خوشبختی یا بدبختی شماست.
سرنوشت شما دست خودتان است
این جمله ای است كه ممكن است شمارا به فكر بیندازد.شما شاید الان بگویید این مرد كافر است ما همه میدانیم كه سرنوشت دست خداست.
اما شما این را هم باید بدانید كه قطعا خداوند بزرگ راه هایی برای تغییر مسیر بنده هایش از راه خوب به بد یا از راه بد به خوب پیش پای بنده هایش میگذارد.
قانون جذب همان راه است.
شما می توانید با فكر كردن به چیز های مثبت و یا بهتر بگم چیزی كه میخواهید و قالب دادن به آن (یعنی باور داشتن آن مساله) آن را به دست آورید.
نكته مهم:قانون جذب فعل منفی را نمی تواند تشخیص دهد.مثال: من نمی خواهم مریض شوم = من میخواهم مریض شوم
و شما فقط باید با افكاری كه فع آنها مثبت است به قضایا بنگرید.
RE: تایپیک مخصوص تست ها و مطالب روانشناسی
[size=medium]دوستان می تونن برای اطلاعات خیلی خیلی بیشتر به کتاب راز (Secret) نوشته روندا بایرن مراجعه کنید.:34:[/size]
سلام
امروز با یك تست دوست شناسی در خدمت شما هستم.
5 عدد از بهترین دوست های خود را انتخاب كنید و به آ نها رنگ های زیر را بدهید.
سفید
مشكی
آبی
قرمز
سبز
نفری كه به او رنگ سفید را دادید را به هیچ وجه فراموش نمی كنید.او را بسیار دوست دارید و او را بهترین دوست های خود میدانید.بدانید او نیز بسیار شما را دوست دارد.ولی ممكن است نه شما و نه دوستتان این علاقه را نشان ندهید ولی بهتر است با هم صمیمی تر شوید زیرا تا پایان عمر از او جدا نخواهید شد.
فردی كه به او رنگ مشكی را دادیم بهترین دوست شماست.او فردی با جذبه است كه جذبه وی او را به سمت شما جذب میكند.شمار او را بسیار دوست دارید و او نیز شما را بسیار دوست داردوممكن است كه زیاد نشان ندهد اما بهترین دوستش شما هستید.
آبی كسی است كه بیشتر از بقیه به او اعتماد دارید.او را محرم اسرار خود می دانید و می گویید كه او فردی است كه اگر در بدترین شكنجه ها قرار بگیرد راز من را فاش نمی كند.
قرمز:فردی است كه رابطتان زیاد علی نیست اما او نیز دوست خوب شماست.ولی به این دوست خود به هیچ وجه اعتماد نكنید.
و اما سبز.سبز یكی از دوستانی است كه بسیار بامرام و شوخ طبع است.وشما را در هنگام مشكلاتتان یاری میدهد و دوست شرایط سخت است.به این دوست اعتماد كنید زیرا به كمك شما می آید.
ا سلام
فكر كنید شما در خانه خود نشستید و در حال تماشای تلوزیون هستید و اتفاقات زیر رخ میدهد.شما به ترتیب چه كار میكنید؟
شیر آب ناگهان باز شده و آب در حال هدر رفتن است.تلفن زنگ میزند و با صدای زنگ آن پچه شما بیدار میشود.در همین زمان زنگ ایفون به صدا در می اید و مادتان پشت در منتظرتان است تا در را باز كنید و در همین زمان است كه ناگهان یك آمبولانس در كنارآپارتمانتان توقف میكند و چند پزشك به داخل ساختمان شما می آیند.
شما چه میكنید؟
اگر شما اول شیر آب را ببندید شما به مسایل جنسی گرایش خاصی دارید.اگر اول به تلفن جواب دهید شما بسیار انسان معاشرتی هستید.اگر اول به بچه خود برسید شما انسان خانواده دوستی هستید.واگر اول به مادرتان رسیدگی كنید به بزرگتر از خودتان احترام ویژه ای قاعل هستید.اگر اولببینید كه چه كسی میخواهد به بیمارستان منتقل شود شما برای جان انسان ها ارزش قاعلید.